Κλείνει η συμφωνία Άρσεναλ – Γιουνάιτεντ για Αλέξις

Πολύ κοντά στο να γίνει κάτοικος «Ολντ Τράφορντ» είναι ο Αλέξις Σάντσες, με την συμφωνία ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι πολύ κοντά στο να υπογραφεί και να αγγίξει μαζί με τα λοιπά έξοδα τα 40 εκατομμύρια λίρες. «Χρυσάφι» στα πόδια του Χιλιανού, που ετοιμάζεται να γίνει ο... νέος Ρόμπιν φαν Πέρσι.



Κλείνει η συμφωνία Άρσεναλ – Γιουνάιτεντ για Αλέξις

Όχι όπως ο Ολλανδός το 2012, έχοντας τότε σπάσει όλα τα κοντέρ στην τελευταία του σεζόν στην Άρσεναλ, ο Αλέξις ετοιμάζεται να αποτελέσει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που κάνει την ίδια διαδρομή μέσα στην τρέχουσα δεκαετία, χρησιμοποιώντας όπως λένε πολλοί τις ίδιες τακτικές με τον άλλοτε εκρηκτικό φορ της Πρέμιερ Λιγκ.

Όπως και να ‘χει, από τον Ιανουάριο και μετά δείχνει πως θα αγωνίζεται με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, που του έχει υποσχεθεί το νούμερο 7 και τραπεζικό λογαριασμό αυξημένο κατά 350 χιλιάδες λίρες εβδομαδιαίως, και παρά του ότι φέτος λογικά δεν θα έχει την χαρά να κατακτήσει το πρωτάθλημα, γίνεται ακόμη ένα πολύτιμο κομμάτι στο παζλ της ομάδας που θα είναι ικανή να φτάσει σε εκείνο το σημείο.

Για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή λέγεται ότι το ποσό καθαρά για τον παίκτη θα φτάσει τα 35 εκατομμύρια λίρες και πως θα δοθούν ακόμη πέντε στον ατζέντη του, ενώ παραμένει ανοιχτό και το ενδεχόμενο της τράμπας και του Ενρίκ Μχιταριάν.

Σε όλα αυτά, η Μάντσεστερ Σίτι είναι απλός παρατηρητής μιας και δεν ήθελε να δώσει παραπάνω από 25 εκατομμύρια από την ώρα που ο Γκαμπριέλ Ζεσούς θα επιστρέψει νωρίτερα από το αναμενόμενο.