Θέλει να… ξεμπερδεύει από το πρώτο ματς η Σίτι!

Η ασταμάτητη Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται απόψε (21:45) τη Μπρίστολ Σίτι στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας.



Θέλει να… ξεμπερδεύει από το πρώτο ματς η Σίτι!

Οι «πολίτες» συνεχίζουν ακάθεκτοι σε όλα τα μέτωπα και σήμερα θέλουν να πάρουν σκορ πρόκρισης, ώστε να έχουν το κεφάλι του ήσυχο στο δεύτερο ματς που έχει οριστεί για τις 23 Ιανουαρίου.

Οι πρωτοπόροι της Πρέμιερ Λιγκ προέρχονται από τη νίκη-πρόκριση (4-1) επί της Μπέρνλι στο Κύπελλο, ενώ στο Λιγκ Καπ έχουν αφήσει μέχρι στιγμής εκτός τις Γουέστ Μπρομ, Γουλβς και Λέστερ. Όπως και στο παιχνίδι με τους «clarets», έτσι και απόψε, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναμένεται να παρατάξει δυνατή ενδεκάδα, χρησιμοποιώντας από το ξεκίνημα αρκετές από τις βασικές του επιλογές.

Η Μπρίστολ Σίτι είναι η έκπληξη της φετινής διοργάνωσης. Η ομάδα του Λι Τζόνσον, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση (ισόβαθμη με την Κάρντιφ) της Τσάμπιονσιπ, έχει αποκλείσει μέχρι στιγμής τέσσερα κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ για να φτάσει μέχρι την τετράδα. Γουότφορντ, Στόουκ, Κρίσταλ Πάλας ήταν κατά σειρά τα «θύματά» της, με το κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει με την εντυπωσιακή πρόκριση (στις καθυστερήσεις) επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 20/12.