Το αινιγματικό σχόλιο του Ζαρντίμ για Λεμάρ (;)

Μια ατάκα του Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν αρκετή για να κάνει την φημολογία γύρω από το όνομα του Τόμας Λεμάρ και τα σενάρια που τον εμπλέκουν με την Λίβερπουλ να φουντώσουν και πάλι.



Το αινιγματικό σχόλιο του Ζαρντίμ για Λεμάρ (;)

Είναι γνωστό το φλερτ της Λίβερπουλ με τον εξαιρετικό νεαρό της Μονακό και οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού για το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι δεν θα μπορούσαν παρά να φουντώσουν νέα σενάρια για το μέλλον του πρώτου.

«Συνήθως δεν πουλάμε τον Ιανουάριο, αλλά τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά, η περίοδος είναι μεγάλη», ανέφερε ο κόουτς Ζαρντίμ και αμέσως ξέσπασαν και πάλι οι φήμες που θέλουν τον παίκτη να αποτελεί το κομμάτι που θα γεμίσει το παζλ μετά την απόφαση του Φιλίπε Κουτίνιο να αφήσει τους «κόκκινους» για να συνεχίσει την αναζήτηση των ονείρων του στο «Καμπ Νόου».

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την περίπτωση του Φαμπίνιο, που ενδιέφερε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να έχει δηλώσει πως αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν στο Πριγκιπάτο, κάνοντας βεβαίως σαφή αναφορά για αποχώρηση το προσεχές καλοκαίρι.

Αλλά όπως είπε και ο Ζαρντίμ, ο Γενάρης είναι μεγάλος.