Η κίνηση του Μπάρκλεϊ που… τσίνησε τους οπαδούς της Τσέλσι!

Όλα καλά, όλα ωραία στη χθεσινή παρουσίαση του Ρος Μπάρκλεϊ από την Τσέλσι, όμως συνέβη κάτι που οι οπαδοί των «μπλε» δεν πήραν με καλό μάτι ή μάλλον, το θεώρησαν… ιεροσυλία από την πλευρά του Άγγλου μέσου!  



Η κίνηση του Μπάρκλεϊ που… τσίνησε τους οπαδούς της Τσέλσι!

Ο 24χρονος, πρώην πλέον άσος της Έβερτον, αποδέχτηκε την πρόταση των Λονδρέζων και ενσωματώθηκε στην ομάδα. Ανάμεσα στα «θέλω» του ήταν και η φανέλα με το Νο8, η οποία μέχρι πρότινος ανήκει στον ζωντανό θρύλο της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ!

Λογικόά, λοιπόν, η επιλογή αυτή να «χτυπήσει» στους οπαδούς, οι οποίοι αμέσως μόλις συνειδητοποίησαν τι συνέβη έριξαν τα… καρφιά τους μέσω Twitter.

Μηνύματα όπως: «Ωχ Θεέ μου… Ο Μπάρκλεϊ  θα φορέσει το Νο8 του Λάμπαρντ. Τι σου είναι η ζωή» ή «Είναι άραγε αυτός που θα καλύψει τον Λάμπαρντ; Αμφιβάλλω…», είναι ορισμένα από αυτά που προσθέτουν ακόμη μεγαλύτερη πίεση στις πλάτες του διεθνούς άσου.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι αυτά ήταν τα… light μηνύματα, διότι υπήρχαν και άλλα που ουσιαστικά «κατακεραύνωναν» τον ποδοσφαιριστή: «O Μπάρκλεϊ θα φορά το Νο8. Δεν είναι ούτε στο 1/4 του επιπέδου του Λάμπαρντ», όπως επίσης και το συμπέρασμα ενός άλλου οπαδού της Τσέλσι που ανέφερε ότι: «Η ομάδα θα έπρεπε να αποσύρει τη φανέλα του Λάμπαρντ. Ο Μπάρκλεϊ δεν την αξίζει»!

Όπως και να' χει φυσικά, καθρέφτης του κάθε ποδοσφαιριστή είναι το γήπεδο. Ο Μπάρκλεϊ έχει αποδείξει ότι διαθέτει την ποιότητα να εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους Άγγλους ποδοσφαιριστές και είναι καθαρά στο χέρι του να πετύχει στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Τώρα εάν όντως μπορέσει να σταθεί αντάξιος του… Νο8 της Τσέλσι, θα φανεί στο μέλλον. Ακόμη είναι νωρίς…