Μουρίνιο: «Εμένα δεν θα με τιμωρήσουν ποτέ για... στήσιμο»!

«Πόλεμος» μαίνεται ανάμεσα σε Ζοσέ Μουρίνιο και Αντόνιο Κόντε, με τον Πορτογάλο κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αντεπιτίθεται με... χτύπημα κάτω απ' τη ζώνη και να θίγει το θέμα του σκανδάλου χειραγώγησης αγώνων από την εποχή που ο νυν τεχνικός της Τσέλσι ήταν στη Σιένα! 



Μουρίνιο: «Εμένα δεν θα με τιμωρήσουν ποτέ για... στήσιμο»!

Ο Αντόνιο Κόντε, το καλοκαίρι του 2012, κρίθηκε ένοχος για υπόθεση που είχε προηγηθεί κατά δύο χρόνια από εκείνη την ημερομηνία, αναφορικά με σκάνδαλο στημένων αγώνων. 

Συγκεκριμένα, κατηγορήθηκε πως ενώ βρισκόταν στον πάγκο της Σιένα, τη σεζόν 2010 - 2011 στη Serie B, δεν ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές για όσα είχε ακούσει και μάθει περί χειραγώγησης παιχνιδιών, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο για 10 μήνες. Από αυτούς, εξέτισε μονάχα τους τέσσερις έπειτα και από τις ενέργειες της Γιουβέντους για να τον βοηθήσει, ενώ, το 2016 απαλλάχθηκε παντελώς απ' οτιδήποτε τον βάρυνε αναφορικά με την υπόθεση, έχοντας βγει «καθαρός» από το Δικαστήριο, του οποίου η ετυμηγορία ήταν πως τα στοιχεία που είχαν περισυλλεγεί δεν ήταν αδιάσειστα. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, ο Αντόνιο κλήθηκε να τοποθετηθεί για σχολιασμό που έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφορικά με... συμπεριφορά κλόουν στον πάγκο, με τον δημοσιογράφο να του αναφέρει πως οι «μπηχτές» αφορούσαν εκείνον και τον Γιούργκεν Κλοπ. «Κάποιοι ξεχνούν εύκολα, μάλλον ο Ζοσέ μιλούσε για τον εαυτό του και όσα έκανε στο παρελθόν». 

Λίγο μετά τη νίκη (2-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Ντέρμπι Κάουντι για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, ο Πορτογάλος τεχνικός ενημερώθηκε για την απάντηση του ομολόγου του και αφού πρώτα θέλησε να ξεκαθαρίσει πως: «Εσείς οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη από εμένα και από εκείνον γιατί καταλάβατε πολύ λάθος την τοποθέτησή μου », συνέχισε λέγοντας: «Δεν χρειάζομαι τον προπονητή της Τσέλσι να μου πει ότι έκανα λάθη στο παρελθόν και ότι θα κάνω λάθη στο μέλλον. Τουλάχιστον εγώ δεν θα τιμωρηθώ ποτέ για στήσιμο αγώνων»!