«Χρυσάφι» σε Κέιν η Τότεναμ

Νέο, ανανεωμένο και σχεδόν διπλάσιο συμβόλαιο προσφέρει η Τότεναμ στον Χάρι Κέιν, προκειμένου να τον κρατήσει στο Βόρειο Λονδίνο.



«Χρυσάφι» σε Κέιν η Τότεναμ

Ο Άγγλος φορ βρίσκεται στην 35η θέση των παικτών με τα υψηλότερα συμβόλαια στην Πρέμιερ Λιγκ, με το μισθό του να μην αναλογεί με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί, αλλά η ομάδα του έχει έτοιμο ένα συμβόλαιο ανάλογο της αξίας του, όπως αναφέρει η «Daily Mail».

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για 200.000 λίρες την εβδομάδα, κάτι που θα κάνει τον Κέιν τον πιο ακριβοπληρωμένο Άγγλο ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος, αφήνοντας δεύτερο τον Ραχίμ Στέρλινγκ με 180.000. Αυτό σημαίνει ότι από τις 111.000 λίρες την εβδομάδα και 5,7 εκατομμύρια το χρόνο, ο ετήσιος μισθός ανεβαίνει στις 10,4.

Ο 24χρονος φορ έχει κερδίσει δύο συνεχόμενες φορές το χρυσό παπούτσι της Πρέμιερ Λιγκ και αυτή τη στιγμή πάει για το τρίτο, όντας πρώτος σκόρερ με 18 γκολ, αλλά το συμβόλαιό του μπορεί να καλυφθεί από τις ομάδες που «καραδοκούν» για να τον κάνουν δικό τους, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά εφόσον υπογράψει το νέο του συμβόλαιο τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για τους ανταγωνιστές της Τότεναμ.

Δημήτρης Κουντούρης