Κλάβαν: «Ήταν τεράστια νίκη για εμάς»

Δεν στάθηκε καθόλου στο γκολ που πέτυχε στην εκπονή ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Ράγκναρ Κλάβαν, αλλά στο μέγεθος της νίκης που πέτυχε η ομάδα του την πρωτοχρονιά στο «Turf Moor» κόντρα στη Μπέρνλι (2-1).  



Κλάβαν: «Ήταν τεράστια νίκη για εμάς»

Μπορεί αυτό το γκολ να ήταν ιστορικής σημασίας, μιας και ήταν το πρώτο γκολ Εσθονού στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στη μαχητικότητα της Λίβερπουλ και στην... τρελή εξέλιξη του αγώνα.

«Δεν έχει να κάνει με το γκολ, αλλά με τη σημασία της νίκης που πήρε. Ήταν ένα τρελό παιχνίδι, το ότι φύγαμε από το Μπέρνλι με βαθμούς ήταν επιτυχία. Έχω πει τόσες φορές για το πόσο καλή ομάδα έχουμε, σήμερα το αποδείξαμε. Η έδρα αυτή είναι πολύ δύσκολη, ιδιαιτέρόταν έχεις παιχνίδι πριν δύο ημέρες, όπως εμείς. Είναι πολλές οι περιπτώσεις που έχουμε χάσει βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια, όμως αυτή τη φορά δεν το κάναμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε αυτό το μομέντουμ μέχρι το τέλος».

Παράλληλα, θέλησε να ευχαριστήσει και τους οπαδούς που ταξίδεψαν μέχρι το εκεί ανήμερα Πρωτοχρονιάς: «Είχαμε πολύ κόσμο στον πλευρό μας, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω που ταξίδεψαν μέχρι το Μπέρνλι, ήταν ένα καλό ξεκίνημα της χρονιάς για όλους μας».

Γιάννης Λιόντος