«Σβήνει» τους Invincibles στο σκοράρισμα!

Με μέσο όρο 3,1 τέρματα/παιχνίδι, η Μάντσεστερ Σίτι φτάνει σε επίπεδα σκοραρίσματος που οι επιδόσεις των Invincibles της Άρσεναλ μάλλον θα «σβήσουν» γρήγορα...  



«Σβήνει» τους Invincibles στο σκοράρισμα!

Έπειτα από 18 αγωνιστικές, 16 διαδοχικές νίκες, αήττητο σερί και απόσταση διψήφιου αριθμού από τους υπόλοιπους «διώκτες» της κορυφής, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει μετατραπεί σε... οδοστρωτήρα.

Οι κουβέντες περί επανάληψης του άθλου της Άρσεναλ από το 2004, όταν τότε η ομάδα του Βενγκέρ κατέκτησε τον τίτλο δίχως αρνητικό αποτέλεσμα στην Πρέμιερ Λιγκ, φουντώνουν ολοένα και περισσότερο με το πέρας κάθε παιχνιδιού στο οποίο η Σίτι απλά φανερώνει ότι είναι άτρωτη.

Αν θα καταφέρει να το πάρει δίχως ήττα είναι ακόμα πολύ νωρίς για ν' αρχίσει να μπαίνει ακόμα περισσότερο στο μυαλό του Καταλανού προπονητή και των παικτών του, όμως, σε επίπεδο σκοραρίσματος, οι «πολίτες» πετούν... φωτιές και θα «σβήσουν» εύκολα τους Invincibles του Λονδίνου.

Μαζί με τα τέσσερα γκολ κόντρα στην Τότεναμ, οι «γαλάζιοι» του Μάντσεστερ έχουν φτάσει πλέον στα 56 τέρματα σε 18 παιχνίδια. Τι σημαίνει αυτό; Ότι απομένουν άλλα 20 ματς. Σε αυτά τα 20 ματς, θα πρέπει να σκοράρουν μονάχα... 17 φορές για να φτάσουν στα 73 γκολ ενεργητικό, επίδοση με την οποία η Άρσεναλ κατέλαβε την κορυφή πριν από 14 χρόνια!

Η αρμάδα του Πεπ, την 100άρα μάλλον την έχει πολύ εύκολα...