Γεμίζει με... 700 εκατ.λίρες το χορτάρι του Ολντ Τράφορντ!

Το πρώτο φετινό «ραντεβού» των δύο συλλόγων του Μάντσεστερ, ενδέχεται να μείνει στην ιστορία ως το πιο ακριβό ντέρμπι όλων των εποχών, ανάλογα με τις επιλογές των Γκουαρδιόλα και Μουρίνιο για την 11άδα των Σίτι και Γιουνάιτεντ αντίστοιχα!  



Γεμίζει με... 700 εκατ.λίρες το χορτάρι του Ολντ Τράφορντ!

Υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ» να παρουσιαστούν 22 ποδοσφαιριστές στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, που στο σύνολό της, η αξία τους θα φτάνει κοντά στα 700 εκατ.λίρες!

Κι όμως σε αυτό το ποσό, υπολογίζεται η απουσία του Πογκμπά που αποκτήθηκε έναντι 93 εκατομμυρίων, ενώ θα λείπουν επίσης οι Στόουνς και Μεντί για τους «πολίτες» (από 50 εκατομμύρια ο καθένας), όπως και ο Λουκ Σο για τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι διέθεσαν 28 εκατ.λίρες για να τον κάνουν δικό τους.

Ανάλογα με τα πρόσωπα που θα παρουσιαστούν για τις δύο συμπολίτισσες στην έναρξη του μεγάλου ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ» για τη 16η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, η Σίτι ενδέχεται να παραταχθεί με παίκτες αξίας 358,4 εκατ.λιρών και η Γιουνάιτεντ να ξεδιπλώσει στο χορτάρι 334,2 εκατομμύρια...