Θυμίζει εποχές... Χάιμπουρι

Από το ιστορικό, «Χάιμπουρι» είχε να φτιάξει τόσο καλό σερί θετικών αποτελεσμάτων μπροστά στο κοινό της η Άρσεναλ και το καταφέρνει σε... δύσκολους καιρούς για τον Αρσέν Βενγκέρ.



Θυμίζει εποχές... Χάιμπουρι

Οι «κανονιέρηδες» ήταν ανώτεροι της Τότεναμ στο μεταξύ τους ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου στη 12η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας 2-0 του μεγάλου τους αντιπάλου στο «Έμιρεϊτς» χάρη σε γκολ που πέτυχαν από το πρώτο ημίχρονο οι Μουστάφι και Αλέξις Σάντσες.

Η νίκη αυτή, ήταν η 11η διαδοχική εντός έδρας για την Άρσεναλ, μια επίδοση, η οποία είναι η καλύτερη, έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια όσον αφορά στα παιχνίδια στο «σπίτι» της.

Το «Έμιρεϊτς» αρχίζει και θυμίζει το... φρούριο που υψωνόταν στο «Χάιμπουρι» για το σύνολο του Αλσατού κόουτς, όταν από τον Φεβρουάριο του 2005 έως και τον Νοέμβρη του ίδιου έτους, η λονδρέζικη ομάδα σημείωσε 13 σερί νίκες, έναν χρόνο μετά την κατάκτηση του τίτλου από τους φοβερούς και τρομερούς Invincibles.

Αυτές οι αναμνήσεις έρχονται σε πολύ... δύσκολους καιρούς για τον Βενγκέρ, ο οποίος πριν από 12 χρόνια ήταν το απόλυτο αφεντικό με μια ομάδα που θαύμαζε η Αγγλία και πλέον έχει φτάσει σε σημείο να μη γίνεται αποδεκτός από μεγάλο κομμάτι των οπαδών, οι οποίοι εξέφρασαν έντονα την αντίθεσή τους με την απόφαση της διοίκησης να του προσφέρει νέο συμβόλαιο το καλοκαίρι...