Γουότφορντ-Γουέστ Χαμ (Preview)

Την νίκη που θα σταματήσει την «ελεύθερη πτώση» της επιζητά απόψε στο «Vicarage Road» η Γουέστ Χαμ στο πλαίσιο της μοναδικής κυριακάτικης αναμέτρησης της 12ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ (18:00). Τέλος στο κακό σερί που αρχίζει να δημιουργείται θέλει να βάλει η Γουότφορντ. 



Γουότφορντ-Γουέστ Χαμ (Preview)

Παιχνίδι για «γερά νεύρα» το σημερινό, καθώς αναμετρώνται δυο ομάδες οι οποίες δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους αγωνιστική κατάσταση.

Οι «hornets», παρά το ελπιδοφόρο ξεκίνημά τους στην αρχή της σεζόν, μετρούν μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ και έχουν υποχωρήσει στην 9η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς. Το συγκρότημα του Μάρκο Σίλβα, όπως είναι λογικό, θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.   

Στον αντίποδα τα «σφυριά» βρίσκονται σε νέα εποχή, καθώς μετά την απόλυση του Σλάβεν Μπίλιτς, τις τύχες τους τις έχει αναλάβει ο Ντέιβιντ Μόγιες. Ο πολύπειρος Σκωτσέζος τεχνικός θα πραγματοποιήσει απόψε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Λονδρέζικου συλλόγου, που βρίσκεται στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα του αγγλικού πρωταθλήματος.

Αναφορικά με τις απουσίες, οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των τραυματιών Κάτσαρντ, Τσαλόμπαχ και Σακσές. Εκτός και ο αρχηγός τους Τρόι Ντίνι, ο οποίος είναι τιμωρημένος από τον αγώνα με την Στόουκ (28/10), για την επίθεσή του στον Τζο Άλεν. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, δεν υπολογίζουν για άλλο ένα παιχνίδι στον Σαμ Μπιράμ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουότφορντ: Γκόμες, Φεμένια, Καμπασέλε, Μπρίτος, Χολέμπας, Ντουκουρέ, Κλέβερλι, Καρίγιο, Καπούε, Ριτσαρλίσον, Περέιρα

Γουέστ Χαμ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Φόντε, Ράιντ, Μασουακού, Ομπιάνγκ, Κογιατέ, Αντόνιο, Λανσίνι, Αρναούτοβιτς, Αγιού