Δεν ανησυχεί για Μουρίνιο η Γιουνάιτεντ

Τα Μέσα μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν! Οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πανικοβάλλονται, αντίθετα θεωρούν πως δεν υπάρχει πιθανότητα ο Ζοσέ Μουρίνιο να αποχωρήσει για άλλες… πολιτείες το ερχόμενο καλοκαίρι!  



Δεν ανησυχεί για Μουρίνιο η Γιουνάιτεντ

Αποκλειστικές πληροφορίες του «Guardian» αναφέρουν ότι οι διοικούντες τους «κόκκινους διαβόλους» δεν… αγχώνονται με τις πρόσφατες δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού, ότι θα τον ενδιέφερε να κοουτσάρει την Παρί Σεν Ζερμέν!

Το ίδιο ισχύει και για τις φήμες ότι οι ζάμπλουτοι ιδιοκτήτες της γαλλικής ομάδας είναι αποφασισμένοι να τον πάρουν στο Παρίσι!

Έχουν εμπιστοσύνη στον Special One και θεωρούν ότι και ο ίδιος δεν πρόκειται να τους αφήσει «ξεκρέμαστους» πριν ολοκληρώσει το πρότζεκτ του στην ομάδα. Θέλει να αφήσει εποχή στο «Ολντ Τράφορντ» και δεν τον απασχολεί – προς το παρόν τουλάχιστον- τίποτε άλλο, παρά να πετύχει σε ακόμη έναν μεγάλο σύλλογο!

Με λίγα λόγια, η Γιουνάιτεντ θεωρεί πως η συνεργασία τους με τον Μουρίνιο θα συνεχιστεί, εξ’ου και η πρόθεση της να του προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας!