Η Disneyland που... ξενέρωσε τον Κλοπ

Όσο κι αν προσπάθησε ο Εντ Γούντγουορντ, να δελεάσει και να προκαλέσει θετικές εντυπώσεις στον Γιούργκεν Κλοπ το 2014 ώστε να συνεργαστούν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μάλλον πέτυχε το εντελώς αντίθετο όταν του μίλησε για... Disneyland στην προσπάθειά του να παρουσιάσει το Ολντ Τράφορντ.  



Η Disneyland που... ξενέρωσε τον Κλοπ

Τον Απρίλη του 2014, όπως αναφέρεται στο νέο βιβλίο – βιογραφία για τον Γερμανό κόουτς με τίτλο «Klopp Bring the noise» από τον δημοσιογράφο, Ράφαελ Χόνινγκσταϊν, οι «κόκκινοι διάβολοι» φέρονται να είχαν φτάσει πιο κοντά από ποτέ στην πρόσληψη του νυν κόουτς της Λίβερπουλ.

Η απόφαση για αντικατάσταση του Μόγιες ήταν πλέον ειλημμένη, με τον Κλοπ να συγκεντρώνει τα στοιχεία που αναζητούσαν στον σύλλογο του Μάντσεστερ. Προσέγγισαν λοιπόν τον τότε προπονητή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, όμως, ο αντιπρόεδρος με εκτελεστικά καθήκοντα, της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, δεν κατάφερε να τον πείσει όταν του είπε πως: «Είναι η ... Disneyland των μεγάλων! Εκεί όπου τα όνειρα παίρνουν σάρκα και οστά και το θέαμα είναι εντυπωσιακό».

Ο Γιούργκεν Κλοπ το θεώρησε κάπως... άκομψο και όχι τόσο δελεαστικό, με αποτέλεσμα όταν πλέον στα τέλη Απριλίου του 2014 ο Μόγιες αποτελούσε πλέον παρελθόν από τους «κόκκινους διαβόλους» και φούντωσαν όσο ποτέ άλλοτε τα σενάρια περί αντικατάστασής του από τον Γερμανό, ο τελευταίος με επίσημη τοποθέτησή του ανέφερε πως το έργο του στη Βεστφαλία δεν είχε κλείσει ακόμα...