Προσέχει τους νεαρούς της Λίβερπουλ ο Κλοπ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ για τη νοοτροπία των Μπεν Γούντμπερν και Ρίαν Μπρούστερ που βρίσκονται στο προσκήνιο για τους «κόκκινους», ο καθένας για τους λόγους του.  



Προσέχει τους νεαρούς της Λίβερπουλ ο Κλοπ

Ο νεαρός Ουαλός εξτρέμ υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λίβερπουλ, ενώ, ο Άγγλος στράικερ έχει πετύχει χατ-τρικ σε δύο διαδοχικά ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου κ-17 στην Ινδία, με αποτέλεσμα να έχει κυριαρχήσει στους τίτλους του βρετανικού Τύπου τις τελευταίες μέρες, με την πρόκριση των «τριών λιονταριών» στον τελικό της διοργάνωσης.

«Το νέο συμβόλαιο του Μπρούστερ είναι χαρμόσυνο γεγονός, αφού το παιδί έδειξε ότι πιστεύει στο πλάνο του συλλόγου και θέλει να μείνει εδώ παρά το γεγονός πως είναι δύσκολο να κάνει άμεσα τα επόμενα βήματα. Στην ηλικία του, το πιο σημαντικό είναι να παίζει. Συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ της κατηγορίας κ-19 και δεν κάθεται να σκεφτεί και να παραπονεθεί γιατί ίσως να μη βρίσκεται στο ανδρικό τμήμα.

Ο Ριάν ήταν μαζί μας από την περσινή σεζόν. Κάποια στιγμή υπέστη έναν τραυματιμό και μέχρι να επιστρέψει δεν τον είχα δει τρεις μήνες. Μάλιστα όταν τον ξαναείδα μου φάνηκε ότι πλέον είχε γίνει άντρας. Είχε βγάλει και γένια... Παίζει στην ομάδα κ-18, φτάνει μέχρι και την κ-23 και είναι έτοιμος για τα επόμενα βήματα της καριέρας του» ήταν τα λόγια του Κλοπ για τους πιτσιρικάδες.