Ξύπνησε αργά η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε το γκολ που θα έδινε νέο ενδιαφέρον στο ματς με την Χάντερσφιλντ μετά το σοκαριστικό για τους “κόκκινους διαβόλους” προβάδισμα των γηπεδούχων 2-0, αλλά ξύπνησαν αργά, όταν δηλαδή οι παίκτες του Βάγκνερ είχαν μπει σε survival mode ώστε να διατηρήσουν το 2-1. Όπως και έκαναν!  



Ξύπνησε αργά η Γιουνάιτεντ

Το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο έδειχνε από την αρχή αρκετά νωθρό στον αγωνιστικό χώρο και δεν άργησε να το πληρώσει. Ενώ ο Πορτογάλος είχε αναγκαστεί να περάσει τον Λίντελεφ στην θέση του Τζόουνς και οι ισορροπίες στην αμυντική γραμμή είχαν αλλάξει, ένα λάθος του Χουάν Μάτα έδωσε την ευκαιρία στην Χάντερσφιλντ να κάνει το 1-0 και να ανοίξει τον δρόμο για την πρώτη ήττα της Γιουνάιτεντ στην σεζόν.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 33' ο Λίντελεφ άφησε την μπάλα να περάσει μετά από ελεύθερο βολέ και έτσι ο Ντεπουάτρ βγήκε σε θέση βολής. Δεν δυσκολεύετηκε από 'κει και πέρα, πέρασε και τον Νταβίδ Ντε Χέα και προ κενής εστίας έκανε το 2-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Μάτα και Μαρσιάλ δεν ξεκίνησαν ποτέ στο δεύτερο μέρος, με τον Μουρίνιο να περνάει Ράσφορντ και Μχιαταριάν για να κάνει πιο γρήγορη την ομάδα του, που δεν έβρισκε κενούς χώρους με τίποτα.

Κάθε προσπάθεια έπεφτε σε τοίχο, για να έρθει η μείωση του σκορ μόνο και μόνο από το πείσμα του Λουκάκου να κυνηγήσει μια φαινομενικά χαμένη φάση, να σεντράρει για το κεφάλι του Ράσφοντ και από κοντινό σημείο ο νεαρός Άγγλος να κάνει το 2-1. Χάθηκαν καλές ευκαιρίες στο τέλος, παραλίγο να γίνει το 3-1 σε μια κόντρα, αλλά το γκολ του Ράσφορντ ήταν το τελευταίο στο ματς, με συνέπεια να κινδυνεύει η μοναξιά στην δεύτερη θέση από την Τότεναμ.

Από το 1952 είχε να κερδίσει την Γιουνάιτεντ η πρωτάρα στην Πρέμιερ Λιγκ, Χάντερσφιλντ, με τους "κόκκινους διαβόλους" να μένουν πίσω πέντε βαθμούς στην μάχη της κορυφής κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι (25-20β.).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χάντερσφιλντ: Λεσλ, Σμιθ, Γιόργκενσεν, Σνίντλερ, Λεβ, Χογκ, Κατσούνγκα (39’ φαν Λα Πάρα), Γουίλιαμς, Μόουι, Ινς (90’ Μαλόουν), Ντεπουάτρ (70’ Μουνιέ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Σμόλινγκ, Τζόουνς (23’ Λίντελεφ), Γιανγκ, Ερέρα, Μάτιτς, Λίνγκαρντ, Μάτα (46’ Μχιταριάν), Μαρσιάλ (46’ Ράσφορντ), Λουκάκου