Ενδιαφέρον για την αγορά της Νιούκαστλ!

Η πρώτη κίνηση έγινε! Η εταιρία επενδύσεων, PCP Capital Partners, την οποία διαχειρίζεται η Αμάντα Στέιβλι,  εξέφρασε επίσημα την πρόθεσή της να αγοράσει τις μετοχές της Νιούκαστλ!  



Ενδιαφέρον για την αγορά της Νιούκαστλ!

Όπως μεταδίδει το «SkySports», λίγες ημέρες μετά την δημόσια παραδοχή του νυν ιδιοκτήτη των «καρακαξών», Μάικ Άσλεϊ, ότι προτίθεται να πουλήσει τις μετοχές του συλλόγου, η PCP Capital Partners έκανε την εμφάνισή της και εξέφρασε την πρόθεσή της να αγοράσει την ομάδα!

Βάσει του εν λόγω ρεπορτάζ, υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ώστε να ξεκινήσουν οι απαραίτητοι έλεγχοι στα οικονομικά του συλλόγου και ακολούθως, εφόσον όλα πάνε καλά, θα γίνει νέα κουβέντα σχετικά με το ποσό που θα καταβληθεί στους νυν ιδιοκτήτες ώστε να ανάψουν το πράσινο φως για τη μεταβίβαση.

Όσον αφορά το αντίτιμο, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Μάικ Άσλεϊ ζητά 400εκατ. λίρες για να συναινέσει. Οι φήμες ότι η Αμάντα Στέιβλι προτίθεται να προσφέρει 300εκατ. δεν επιβεβαιώνονται από το «SkySports», το οποίο θεωρεί ότι καμία πρόταση δεν θα γίνει πριν τον έλεγχο στα βιβλία του συλλόγου!