Από έναν βαθμό Μπέρνλι και Γουέστ Χαμ

Στο 1-1 έμειναν Μπέρνλι και Γουέστ Χαμ, με την δεύτερη να παίρνει το προβάδισμα στην έδρα της πρώτης αλλά να μην μπορεί εν τέλει να το κρατήσει, παίζοντας για πάρα πολλή ώρα και με παίκτη λιγότερο.



Από έναν βαθμό Μπέρνλι και Γουέστ Χαμ

Το σκορ έμελλε να ανοίξει στο 19ο λεπτό μετά από λάθος υπολογισμό του Μπεν Μι, που είδε την μπάλα να σκάει από γέμισμα του Τζο Χαρτ και να περνάει για τον Μιχαΐλ Αντόνιο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Άλλαξαν αμέσως οι ισορροπίες, με τον Άντι Κάρολ να βλέπει απανωτές κίτρινες κάρτες για αγκωνιές και μοιραία να βλέπει και τον δρόμο για τα αποδυτήρια, ωστόσο το σκορ δεν θα άλλαζε μέχρι το δεύτερο μέρος. Κι αυτό γιατί στην φάση που θα υπήρχαν καλές προϋποθέσεις για την ισοφάριση, ο διαιτητής της στέρησε το δικαίωμα για πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να πάρουν προβάδισμα ασφαλείας, ωστόσο ο Λανσίνι δεν κατάφερε σε δύο περιπτώσεις να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Κοντά στο να πράξει το αυτό βρέθηκε ο Γκούντμουντσον, που είδε προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι. Τελικά το 1-1 έγινε στο 85’ με τον Κρις Γουντ να πιάνει εντυπωσιακή κεφαλιά και να νικάει τον Τζο Χαρτ. Δεν θα μπορούσε να ζητήσει για περισσότερα η ομάδα του Σον Ντάις, η οποία δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να φτιάξει παιχνίδι απέναντι στους αποφασισμένους Λονδρέζους.

Παραμένουν έτσι αήττητοι για ακόμη ένα ματς οι «κλάρετς», που για την ώρα βρίσκονται στην 6η θέση του πίνακα. Τους οκτώ βαθμούς έφτασε η Γουέστ Χαμ, που είναι αισθητά πιο χαμηλά στην βαθμολογία (14η).

Οι συνθέσεις:

Μπέρνλι: Πόοπυ, Λότον, Ταρκόφσκι, Μι, Γουόρντ (46' Μπαρνς), Μπρέιντι, Κορκ, Ντεφούρ, Άρφιλντ (46' Γκούντμουντσον), Χέντρικ (46' Βόουκς), Γουντ

Γουέστ Χαμ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Φόντε, Ριντ, Κρέσγουελ, Αντόνιο, Λανσίνι (88' Μαζουάκου), Κουγιατέ, Αρναούτοβιτς (46' Ομπιάνγκ), Κάρολ, Τσιτσαρίτο (75' Σακό)