Τσέλσι και Νιούκαστλ τα περισσότερα sold – out!

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας, έχουν παίξει τρεις φορές φέτος μπροστά στο κοινό τους, μπορεί να έχουν μόλις μια νίκη σε αυτά τα ματς, όμως είναι η πρωτοπόρος ομάδα σε ό,τι αφορά στα sold-out! Ο ενθουσιασμός των οπαδών της Νιούκαστλ, οδηγεί τις «καρακάξες» στη 2η θέση με τα περισσότερα κομμένα εισιτήρια!  



Τσέλσι και Νιούκαστλ τα περισσότερα sold – out!

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Πρέμιερ Λιγκ για τα γήπεδα που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου τη φετινή αγωνιστική περίοδο, η Τσέλσι είναι εκείνη που προς το παρόν κατέχει τα ηνία. Η επιτυχία της περασμένης σεζόν με την κατάκτηση του τίτλου «γέννησε» νέες προσδοκίες στους οπαδούς της, οποίοι όμως έχουν δει μονάχα μια νίκη (κόντρα στην Έβερτον), μετά το σοκ της πρεμιέρας με την ήττα από τη Μπέρνλι και τελευταία χρονικά έρχεται η ισοπαλία με την Άρσεναλ.

Στη 2η θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται το «St.James' Park», με το... Rafa-lution της Νιούκαστλ να έχει ενθουσιάσει τον κόσμο του συλλόγου, παρά τις όποιες δυσκολίες συνάντησε το κλαμπ στην προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ το φετινό καλοκαίρι. Οι οπαδοί στέκονται στο πλευρό του συλλόγου και ξεπερνούσε ποσοστό sold-out γήπεδα όπως το «Ολντ Τράφορντ», το «Έμιρεϊτς», το «Etihad» και το «Άνφιλντ»!

Βέβαια, επειδή μιλάμε για ποσοστά, οι διαφορές είναι ελάχιστες όπως θα παρατηρήσετε στον παρακάτω πίνακα. Στην τελευταία θέση έχει βρεθεί η Τότεναμ που χρησιμοποιεί το «Γουέμπλεϊ» και είναι λογικό η τεράστια χωρητικότητα του γηπέδου του Λονδίνου να μην είναι δυνατό να καλυφθεί σε πολύ μεγάλα επίπεδα σε κάθε ματς.

Όσον αφορά στις τρεις κατηγορίες της Football League, οι οπαδοί της Νόριτς βρίσκονται στην κορυφή με 95,1%, όμως αποτελεί τιμή για τους φίλους της Πόρτσμουθ το γεγονός πως έχουν φτάσει στο δεύτερο «σκαλί» με το 91,8%...

Δείτε τον πίνακα