Γκουαρντιόλα: «Ο Γιάγια ξέρει γιατί είναι σπίτι»

Για την απουσία του Γιάγια Τουρέ από τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (13/9) απέναντι στη Φέγενορντ.



Γκουαρντιόλα: «Ο Γιάγια ξέρει γιατί είναι σπίτι»

Ο Ισπανός τεχνικός εξήγησε εν μέρει τους λόγους που ο Ιβοριανός κεντρικός χαφ δεν έχει σημειώσει ακόμη την πρώτη του εφετινή συμμετοχή παρά τη μονοετή ανανέωση συμβολαίου που υπέγραψε το καλοκαίρι.

«Έχω μιλήσει μαζί του. Ξέρει το λόγο αλλά είναι κάτι που θα μείνει μεταξύ μας. Η αιτία αφορά το αγωνιστικό σκέλος. Στο περσινό ρόστερ υπήρχαν έξι ποδοσφαιριστές των οποίων εξέπνεαν τα συμβόλαιο και ο μόνος που παρέμεινε είναι ο Γιάγια διότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερο ποδοσφαιριστή»

Ο Καταλανός κόουτς τόνισε επίσης πως θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Έντερσον, ο οποίος συγκεντρώνει πιθανότητες συμμετοχής στην αρχική ενδεκάδα παρά τον σοκαριστικό τραυματισμό στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ ενώ ο Βίνσεντ Κομπανί παρέμεινε εκτός αποστολής λόγω προβλήματος στην κνήμη.