Ελεύθεροι μεν, «αστέρια» δε

Δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις αξιόλογων ποδοσφαιριστών, που για διαφορετικους λόγους δεν έχουν εξασφαλίσει το μέλλον τους στην ομάδα που αγωνίζονται, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν ελεύθεροι στο τέλος της χρονιάς.



Ελεύθεροι μεν, «αστέρια» δε

«Κελεπούρια» γεμίζει  το μεταγραφικό παζάρι του προσεχούς καλοκαιριού, καθώς πολλά συμβόλαια πρωτοκλασάτων παικτών, λήγουν στο τέλος της τρέχουσας χρονιάς. Το England365.gr σας παρουσιάζει πέντε περιπτώσεις τέτοιων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μπορεί να κουνήσουν «μαντήλι» από τις ομάδες τους και να φύγουν με ελεύθερη μεταγραφή:

Αλέξις Σάντσεζ-Άρσεναλ:

Αποτέλεσμα εικόνας για alexis sanchez

Ένα από τα μεγάλα μεταγραφικά «σήριαλ» του καλοκαιριού. Παρότι ο ίδιος ήθελε να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, με την Μάντσεστερ Σίτι να ενδιαφερόταν για την περίπτωσή του, παρέμεινε τελικά στο «Emirates», με το μέλλον του να είναι αβέβαιο. Οι «πολίτες» κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να στραφούν εκ νέου για τον Χιλιανό επιθετικό στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Μεσούτ Εζίλ-Άρσεναλ:

Αποτέλεσμα εικόνας για mesut özil

Δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες» και η περιπτώσή του δυσκολεύει ακόμη περισσότερο, αν σκεφτούμε και την πρόσφατη επικριτική του ανάρτηση του διεθνή Γερμανού σε λογαριασμό κοινωνικής δικτύωση που διαθέτει, κατά των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Άρσεναλ.

Ρος Μπάρκλεϊ-Έβερτον:

Αποτέλεσμα εικόνας για ross barkley

Ήταν πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Τσέλσι, η οποία «χάλασε» κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Παρότι τραυματίας ο Άγγλος μεσοεπιθετικός θα εξετάσει το μέλλον του τον Γενάρη, όταν επανέλθει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς με τα «ζαχαρωτά». Μια λύση η οποία θα απασχολήσει σίγουρα τους «μεγάλους» της Πρέμιερ Λιγκ.   

Εμρέ Τσαν-Λίβερπουλ:

Αποτέλεσμα εικόνας για emre can

Ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος προσπαθεί να το κρατήσει με νύχια και με δόντια στο «Άνφιλντ». Οι «κόκκινοι βρέθηκαν κοντά στην ανανέωσή του ποδοσφαιριστή, με τον διεθνή Γερμανό να ζητά στο συμβόλαιό του ρήτρα αποδέσμευσης, ώστε να παραμείνει στην Λίβερπουλ. Σταθερά στο στόχαστρο της Γιουβέντους, που θα κινηθεί σίγουρα για την περίπτωσή του τον Γενάρη.

Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Αποτέλεσμα εικόνας για zlatan ibrahimovic

Παρά τα 35 του χρόνια και το νέο μονοετές συμβόλαιο που υπέγραψε, είναι ένας παίκτης που παρά το προχωρήμενο της ηλικίας του, παραμένει ακόμη σε υψηλά ποδοσφαιρικό επιπέδο. Βέβαια ο Σουηδός επιθετικός θα κριθεί μετά τον Γεναρή, καθώς βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης από τον μακροχρόνιο τραυματισμό του.