Οργή στη Γιουνάιτεντ για Σο

Εξοργισμένοι είναι οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Λουκ Σο, ο οποίος εθεάθη, μετά την λήξη ενός αγώνα, να εναγκαλίζεται με τον προπονητή της Τότεναμ Μαουρίσιο Ποκετίνο.



Οργή στη Γιουνάιτεντ για Σο

Η «Manchester Evening News», αναφέρει πως στις 25 Αυγούστου, μετά την λήξη της εκτός έδρας ήττας των «κόκκινων διαβόλων» με σκορ 3-0 από τα «σπιρούνια» στο Στίβενεϊτζ, στο πλαίσιo του πρωταθλήματος Κ-23, ο 22χρονος αριστερός μπακ της Γιουνάιτεντ, αγκαλιάστηκε, με τον Αργεντινό τεχνικό των Λονδρέζων.  

Το ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας συμπληρώνει, πως το συμβάν αυτό εξόργισε ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο, φουντώνοντας τα σενάρια για μια επανασύνδεση του Σο με τον Ποκετίνο στην Τότεναμ, μετά την κοινή τους θητεία στην Σαουθάμπτον, με τις σχέσεις των δυο αντρών από τότε να είναι άψογες.

Ο νεαρός Άγγλος πλάγιος αμυντικός έχει υποβαθμιστεί στην δεύτερη ομάδα των κατόχων του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς θέλει επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς, ύστερα από έναν τραυματισμό που αποκόμισε το 2015, σε έναν αγώνα απέναντι στην Αϊντχόφεν.