Δεν «παίζει» μόνη για Μπέκαμ η Τότεναμ

Αν και φαβορί, σε περίπτωση που η Λ.Α. Γκάλαξι ανάψει το «πράσινο φως» για τον δανεισμό του Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Τότεναμ δεν «παίζει» μόνη της στην υπόθεση του Άγγλου σταρ. Όπως τόνισε εκ των εκπροσώπων Τύπου του 35χρονου ποδοσφαιριστή, οι «μνηστήρες» έχουν αρχίσει και μαζεύονται…



Δεν «παίζει» μόνη για Μπέκαμ η Τότεναμ

Από το Νησί, Μπλάκμπερν, Νιούκαστλ, Γουέστ Χαμ, Σάντερλαντ και Έβερτον εμφανίζονται ως οι σύλλογοι που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να αποκτήσουν, έστω και μέχρι τον Μάρτιο, όταν ξεκινάει εκ νέου το αμερικανικό πρωτάθλημα, αλλά με τα τελευταία δεδομένα, δεν είναι σίγουρο πως ο «Μπεκς» θα καταλήξει απαραίτητα στη Βρετανία.

«Η Τότεναμ είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ντέιβιντ, αλλά ακόμη δεν έχουμε μπει σε στάδιο συζητήσεων με κανέναν. Αυτή τη στιγμή, περιμένουμε την απόφαση της Λ.Α. Γκάλαξι για τον δανεισμό του. Σε περίπτωση που εγκριθεί η μετακόμιση του παίκτη, τότε αυτή θα είναι για μικρό χρονικό διάστημα, αφού μετά υποχρεούται να επιστρέψει και να αγωνιστεί κανονικά στο αμερικανικό πρωτάθλημα» ανέφερε σχετικά ο εκ των εκπροσώπων Τύπου του Ντέιβιντ Μπέκαμ.