Γκρίφιθς: «Μακάρι η Αγγλία να κερδίσει τους Σλοβάκους»

Δεν έκρυψε την ελπίδα του ο Λι Γρκίφιθς πως η αιώνια αντίπαλος στο «Νησί», εθνική Αγγλίας, θα βάλει το «χεράκι» της στην προσπάθεια της Σκωτίας για πρόκριση στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα λάβει χώρα στα γήπεδα της Ρωσίας.  



Γκρίφιθς: «Μακάρι η Αγγλία να κερδίσει τους Σλοβάκους»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην σκωτσέζικη έκδοση της «Mail», ο επιθετικός της Σέλτικ, εξέφρασε την πεποίθησή του, πως τα «Τρία Λιοντάρια», στην αυριανή (04/09) αναμέτρηση στο «Γούεμπλεϊ», θα κάνουν το καθήκον τους απέναντι στους  δεύτερους στον έκτο όμιλο Σλοβάκους, με την Σκωτία να έχει την δυνατότητα να μειώσει την απόσταση στον πόντο από την δεύτερη θέση στην μάχη που δίνουν  για την είσοδο τους στους αγώνες μπαράζ.

Συγκεκριμένα  ο επιθετικός της Σέλτικ δήλωσε:

«Η Σλοβακία θα κοιτάξει πρώτα τι θα κάνει αυτή. Πρέπει να πάνε στην Αγγλία να πάρουν κάτι, καθώς θα ξέρουν ότι ερχόμαστε. Όλοι γνωρίζουμε ότι έχουνε πολύ δύσκολο έργο. Εμείς από την μεριά μας, αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να έχουμε το μυαλό μας συγκεντρωμένο στο παιχνίδι με την Μάλτα, χωρίς να αγχωνόμαστε για το τι θα κάνουν οι άλλοι. Εφόσον κάνουμε σωστά την δουλειά μας, δεν θα έχουμε καμία ανησυχία. Αλλα θα ήταν ωραίο η Αγγλία να κέρδιζε».