Παίζει με Γιβραλτάρ ο Αζάρ

Ο Αντόνιο Κόντε μπορεί να εξεπλάγην με την απόφαση του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να καλέσει στην αποστολή της εθνικής ομάδας του Βελγίου τον ανέτοιμο Εντέν Αζάρ, όμως, ο ομοσπονδιακός κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» δείχνει να υπολογίζει κανονικά τον αστέρα της Τσέλσι για τα ματς με Γιβραλτάρ και Ελλάδα.  



Παίζει με Γιβραλτάρ ο Αζάρ

Ο Αζάρ επανέρχεται σταδιακά έπειτα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε νωρίς το φετινό καλοκαίρι και πρόσφατα πήρε 70 λεπτά χρόνου συμμετοχής σε παιχνίδι του τμήματος κ-23 της Τσέλσι απέναντι στο αντίστοιχο της Έβερτον.

Ο Αντόνιο Κόντε απόρησε με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ που κάλεσε τον ποδοσφαιριστή στην αποστολή των Βέλγων για τα προσεχή ματς της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ, με τον Ισπανό ομοσπονδιακό τεχνικό να δηλώνει:

«Κάθε μέρα εξετάζουμε τις πιθανότητες που συγκεντρώνει για να παίξει και αν με ρωτάτε αυτή τη στιγμή θα σας πω ότι είναι κάτι πολύ πιθανό να τον δούμε στο ματς με το Γιβραλτάρ.

Ήταν σημαντικό που έπαιξε στο παιχνίδι με την Έβερτον και έδειξε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Παραμένουμε σε επαφή και έχουμε πολύ καλή επικοινωνία με την ομάδα του...».