Κούμαν: «Ξέρουμε πως να... τιμωρήσουμε τη Σίτι»

Την πεποίθηση πως έχει βρει τον τρόπο να κερδίσει την Μάντσεστερ Σίτι στον μεταξύ τους αγώνα τη Δευτέρα (21/8) εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ρόναλντ Κούμαν που δεν δίστασε να παραδεχτεί πως είναι μεγάλος φαν του Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον οποίο συνδέονται και με μακροχρόνια φιλία από τον καιρό που ήταν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα.



Κούμαν: «Ξέρουμε πως να... τιμωρήσουμε τη Σίτι»

«Ο τρόπος που του αρέσει (σσ. του Γκουαρντιόλα) να παίζει είναι ο πιο δύσκολος. Είναι πραγματικά μια ευχαρίστηση να βλέπεις τις ομάδες του να παίζουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός προπονητής και συμπλήρωσε: «Παίζουν με πολλούς επιθετικογενείς παίκτες. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι σκληρό πρωτάθλημα και αυτοί προσπαθούν να παίξουν με την άμυνα πολύ ψηλά. Πάντα υπάρχει χώρος πίσω τους, το ξέρουμε αυτό, θα το θυμόμαστε».

Ο 54χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο τα «ζαχαρωτά» συνέτριψαν με 4-0 τους «πολίτες» στο «Γκούντισον Παρκ», όμως παραδέχτηκε ότι τώρα θα είναι πολύ πιο δύσκολο να έλθει ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

 «Όταν αντιμετωπίσαμε τη Σίτι στην έδρα μας τους τιμωρήσαμε με τους χώρους που μας έδωσαν, αλλά νομίζω πως με τις μεταγραφές που έκαναν το καλοκαίρι, είναι πλέον δυνατότεροι από τον προηγούμενο χρόνο» είπε ο Κούμαν ενώ μίλησε και για την πρώτη επιστροφή του Γουέιν Ρούνεϊ στο Μάντσεστερ μετά την αποχώρηση του από την Γιουνάιτεντ.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που θα παίξει απέναντι στη Σίτι σε αυτό το γήπεδο. Ξέρει την υποδοχή που θα λάβει, αλλά είναι τόσο έμπειρος παίκτης που δεν θα δυσκολευτεί να κοιμηθεί το βράδυ» είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Κούμαν κλείνοντας τις δηλώσεις του.