Κάτοικος Γλασκώβης ο Λιούνγκμπεργκ!

Στη Σέλτικ θα συνεχίσει οριστικά και αμετάκλητα την καριέρα του, ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ! Ο Σουηδός επιθετικός σήμερα το απόγευμα πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και λίγη ώρα αργότερα έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους «καθολικούς», ολοκληρώνοντας τη σπουδαία μεταγραφή.



Κάτοικος Γλασκώβης ο Λιούνγκμπεργκ!

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός με την πλούσια καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ, τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στο αμερικανικό πρωτάθλημα και τις τελευταίες μέρες, γνωρίζοντας πως το συμβόλαιό του με τη Seattle Sounders έληγε, μετέβη στη Σκωτία και μάλιστα συμμετείχε σε ορισμένες προπονήσεις της Σέλτικ. Οι δύο πλευρές γρήγορα ήρθαν σε συμφωνία και με συνοπτικές διαδικασίες ο Λιούνγκμπεργκ υπέγραψε το συμβόλαιο που του προτάθηκε.

Μάλιστα, ο Σουηδός άσος, αν και το συγκεκριμένο σενάριο δεν συγκεντρώνει πολύ πιθανότητες επαλήθευσης, ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο «old firm» με τη Ρέιντζερς, την Κυριακή! Σημειώνεται, πως η μετακίνηση του παίκτη στη Σκωτία έγινε με ελεύθερη μεταγραφή, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή η διάρκεια του συμβολαίου.