Μπενίτεθ: «Χειρότερο το τάκλιν του Κέιν από του Σέλβεϊ»

Την άποψη πως η ενέργεια του Χάρι Κέιν πάνω στον Φλοριάν Λεζέν ήταν πολύ πιο επικίνδυνη από εκείνη του Τζόντζο Σέλβεϊ εναντίον του Ντέλε Άλι που είχε και ως συνέπεια την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του μέσου της ομάδας του, τόνισε στις δηλώσεις του μετά την εντός έδρας ήττα (2-0) από την Τότεναμ ο προπονητής της Νιουκάστλ, Ράφα Μπενίτεθ.



Μπενίτεθ: «Χειρότερο το τάκλιν του Κέιν από του Σέλβεϊ»

Ο Ισπανός τεχνικός των «καρακαξών» στάθηκε, όχι μόνο στην απερίσκεπτη πράξη του Σέλβεϊ στο 48’ κι ενώ το σκορ ήταν ακόμη στο 0-0, αλλά και στη φάση του 31ου λεπτού, όταν και η δυνατή προβολή του Κέιν πάνω στον Γάλλο αμυντικό των γηπεδούχων, οδήγησε στην αναγκαστική αλλαγή του δεύτερου, λίγα μόλις λεπτά έπειτα από ακόμη μία αναγκαστική αλλαγή που πραγματοποίησε ο 57χρονος κόουτς μόλις στο 7΄, έπειτα από τον τραυματισμό του Πολ Ντάμετ.

«Το τάκλιν του Χάρι Κέιν ήταν χειρότερο, όμως δεν έχω πρόθεση να διαμαρτυρηθώ για τους κανόνες. Παρ΄όλα αυτά, η ενέργεια του Σέλβεϊ ήταν λιγότερο επικίνδυνη, μα εξαιτίας αυτής, στερηθήκαμε έναν ποδοσφαιριστή. Σίγουρα, ήταν λάθος εκ μέρους μας, αλλά αν θέλει κάποιος, μπορεί να αναλύσει ποιο τάκλιν ήταν πραγματικά πιο επικίνδυνο», ανέφερε ο Μπενίτεθ για τα δύο αυτά στιγμιότυπα.