Χαρτ: «Ήταν ιδανικό να φύγω κανονικά από τη Σίτι... »

Η πώλησή του στη Γουέστ Χαμ, ήταν το ιδανικό σενάριο για τον Τζο Χαρτ, ο οποίος ανέφερε πως νέος δανεισμός από τη Μάντσεστερ Σίτι θα ήταν κάτι που δεν θα τον βοηθούσε...  



Χαρτ: «Ήταν ιδανικό να φύγω κανονικά από τη Σίτι... »

Ο Άγγλος τερματοφύλακας, πέρυσι παραχωρήθηκε στην Τορίνο αφού δεν υπολογιζόταν από τον Πεπ Γκουαρδιόλα και φέτος ήξερε ότι δεν είχε πλέον μέλλον στο «Etihad».

Έτσι επιδίωξε κι εκείνος την κανονική μεταγραφή κι όχι νέο δανεισμό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ναι μεν ήταν δύσκολο να βρεθεί κάτι μόνιμο και δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές. Όμως, ήταν ιδανικά έτσι όπως εκτυλίχθηκαν τα πράγματα.

Πάντοτε όταν μιλάω, θέλω να δίνω ειλικρινείς απαντήσεις κι έτσι πάντοτε ήθελα να ανήκω κάπου για να μπορώ να βάζω τη ζωή μου σε μια τροχιά και να έχω μια κατεύθυνση.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και είναι πολλοί εκείνοι που έχουν βρεθεί στη θέση μου. Εκεί, είτε αποφασίζεις πως γκρινιάζεις και προσπαθείς με πονηράδα να επιδιώξεις κάτι άλλο από αυτό στο οποίο βρίσκεσαι, είτε να δουλέψεις και να το αποδεχθείς. Εγώ επιλέγω το τελευταίο...».