Αδιόρθωτη!

Η Λίβερπουλ «κάηκε» από στημένη φάση γι' ακόμα μια φορά... Κόντρα στη ροή του αγώνα και παρά το γεγονός πως είχε κάνει μεγάλη ανατροπή στο «Vicarage Road», δέχθηκε γκολ (από θέση οφσάιντ) στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων κι έμεινε στο 3-3 κόντρα στη Γουότφορντ! 



Αδιόρθωτη!

Τα περσινά μεγάλα λάθη της Λίβερπουλ από τις στημένες μπαλιές, είχαν συνέχεια από το πρώτο κιόλας ματς της νέας σεζόν... Μόλις στο 9ο λεπτό η Γουότφορντ άνοιξε το σκορ στο «Vicarage Road» με την κεφαλιά του Οκάκα από εκτέλεση κόρνερ, αφού η άμυνα των «κόκκινων» τα έκανε όλα λάθος και ουδείς ακολούθησε την κίνηση του σκόρερ... Οι γηπεδούχοι, που έχασαν από νωρίς τον Γιάνμαατ με τραυματισμό, έδειχναν άνετοι με την κυκλοφορία της μπάλας και το ανέβασμα των γραμμών τους ψηλά, πράγμα που μπλόκαρε τη Λίβερπουλ και αδυνατούσε να παρουσιαστεί απειλητική. Κόντρα στον τρόπο με τον οποίο προσπαθούσε να μεταφέρει τη μπάλα η ομάδα του Κλοπ, το γκολ ήρθε από πανέμορφη συνεργασία με τη μπάλα κάτω από τους Μορένο, Τσαν και Μανέ, με τον τελευταίο να πλασάρει για το 1-1 στο 29'. Ακόμα κι έτσι, όμως η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε τρία λεπτά, με τον Ντουκουρέ στο 32' να εκμεταλλεύεται ακόμα μια... τρικυμμία στα μετόπισθεν των αντιπάλων και να γράφει εύκολα το 2-1!

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά στην επανάληψη, η Λίβερπουλ είχε καταφέρει να φέρει τούμπα το ματς, με πολύ καλύτερη εμφάνιση από αυτή του πρώτου μέρους και αποφασιστικότητα που έλειπε μέχρι το 45' από τους ποδοσφαιριστές του Κλοπ. Ο Μοχάμεντ Σάλαχ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, αφού ο Αιγύπτιος πρώτα κέρδισε πέναλτι στο 55', με τον Φιρμίνο να εκτελεί εύστοχα για το 2-2, ενώ δύο λεπτά αργότερα, οι δυο τους συνεργάστηκαν πάλι άψογα, με τον Βραζιλιάνο να κάνει τη λόμπα που έφευγε πλάγια και τον νεοαποκτηθέντα να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-2! Τα δεδομένα είχαν αλλάξει, τα πράγματα λειτουργούσαν πολύ καλύτερα για τους «κόκκινους» που είχαν το μομέντουμ και την αυτοπεποίθηση από την ανατροπή, με τον Μάτιπ στο 64' να έχει δοκάρι σε κεφαλιά. Όλα έδειχναν ότι το προβάδισμα θα παρέμενε και μάλιστα με άνεση μέχρι το φινάλε, οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, όμως τα έκαναν θάλασσα στο φινάλε... Στο 90' + 4' ο Μινιολέ διώχνει σε κόρνερ ένα σουτ του Αντρέ Γκρέι και από τη στημένη φάση, ο Βέλγος γκολκίπερ είναι απροστάτευτος στο σουτ του Ντε Αντράντε, με τον Μπρίτος από κοντά - και από θέση οφσάιντ - να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-3! Κάκιστη αμυντική αντίδραση γι' ακόμα μια φορά από το σύνολο του Κλοπ...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουότφορντ: Γκόμες, Γιάνμαατ (18' Κίκο), Καμπούλ, Μπρίτος, Χολέμπας, Κλέβερλι, Ντουκουρέ, Τσάλομπα, Αμραμπάτ, Οκάκα (63' Γκρέι), Περέιρα (49' Ντε Αντράντε)

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Αλεξάντερ Άρνολντ (90' + 1' Γκόμες), Μάτιπ, Λόβρεν, Μορένο, Τσαν, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Σάλαχ (86' Μίλνερ), Φιρμίνο (81' Ορίγκι), Μανέ