Ξέσπασμα από Ρόουζ!

Δηλώσεις που είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν το μέλλον του στην Τότεναμ έκανε ο Ντάνι Ρόουζ στη Sun, σχολιάζοντας την αδυναμία της ομάδας να κατακτήσει τίτλους και τονίζοντας πως θα πρέπει να γίνουν μεταγραφές, για τις οποίες... δεν θα ψάχνει στο google!  



Ξέσπασμα από Ρόουζ!

Ο 27χρονος αμυντικός των «σπιρουνιών», δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το 2021 με τον λονδρέζικο σύλλογο, έχει «παίξει» το όνομά του για τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι και έπειτα από τα τελευταία του λεγόμενα, ενδεχομένως το μέλλον του στην ομάδα του Ποκετίνο να είναι... σύντομο.

«Φτάνω στο πικ της καριέρας μου και ίσως έχω μια τελευταία ευκαιρία για ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Ο χρόνος φεύγει και θέλω να κατακτήσω τρόπαια. Δεν μου αρκεί να παίζω ποδόσφαιρο για 15 χρόνια και να έχω έναν τίτλο.

Θα επιστρέψω κάποια στιγμή στον Βορρά για να παίξω ποδόσφαιρο γιατί δεν βλέπω πολύ συχνά και τη μητέρα μου πλέον. Δεν λέω ότι θέλω να φύγω τώρα από την Τότεναμ, αλλά αν προκύψει κάτι καλό εννοείται θα το εξετάσω.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται μεταγραφές. Όχι 10 νέους παίκτες, αλλά 2-3 καλές προσθήκες, για τις οποίες δεν θα χρειαστεί να ψάξω στο google για να μάθω τα στοιχεία τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρόουζ.