Τα αξιοσημείωτα στατιστικά της αγωνιστικής

Ωραία τα γκολ, ωραίες οι μονομαχίες, ωραίες και οι εκπλήξεις… Στην 20η αγωνιστική της Πρέμιερσιπ όμως, βγήκαν στην επιφάνεια και μερικά… από τα περίεργα στατιστικά που αξίζει να αναφέρουμε. Το england365 τα συγκέντρωσε και σας τα παρουσιάζει.



Τα αξιοσημείωτα στατιστικά της αγωνιστικής

 

Στόουκ – Φούλαμ 0-2

  • Τα δύο γκολ που πέτυχε ο Ιρλανδός αμυντικός της Φούλαμ Κρις Μπερντ είναι τα πρώτα του με τους Λονδρέζους στους οποίους και ανήκει από το 2007, έχοντας αγωνιστεί 71 φορές.

  • Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Φούλαμ μετά από 26 συνεχόμενα ανεπιτυχή εκτός έδρας αποτελέσματα. Το προηγούμενο τρίποντο μακριά από το γήπεδό της ήταν στις 15 Αυγούστου του 2009.



Σάντερλαντ – Μπλάκπουλ 0-2

  • Η Μπλάκπουλ με αυτή τη νίκη έφτασε τις πέντε φετινές εκτός έδρας, όσες έχει δηλαδή και η Άρσεναλ, ενώ η μόνη ομάδα στο πρωτάθλημα που έχει περισσότερα «διπλά» είναι η Μάντσεστερ Σίτι με έξι.

  • Αντίθετα, για την Σάντερλαντ αυτή ήταν μόλις η πρώτη της φετινής εντός έδρας ήττα, αφού μαζί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν οι μοναδικές ομάδες που διατηρούσαν το αήττητο στο «σπίτι τους».

  • 31 τελικές προσπάθειες είχε η Σάντερλαντ στο σημερινό ματς παρά την ήττα της, αριθμός που είναι ιδιαίτερα μεγάλος, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε όλα τα φετινά ματς, αυτός έχει ξεπεραστεί μόνο από τρεις ακόμα ομάδες.

Γουέστ Μπρομ – Μπλάκμπερν 1-3

  • Τα τρία γκολ που πέτυχε στο ματς η Μπλάκμπερν μόνο… αθόρυβα δεν μπορούν να περάσουν, αφού είχε 2,5 ολόκληρα χρόνια να σκοράρει τρεις φορές εκτός έδρας και συγκεκριμένα από τις 16 Αυγούστου του 2008!