Νίκη με τα «μπλε» για τον Ρούνεϊ, έπειτα από 160 και... πλέον μήνες!

Το ημερολόγιο έδειχνε 13 Μαρτίου 2004, όταν ο Γουέιν Ρούνεϊ πανηγύριζε την τελευταία του νίκη με την Έβερτον. Το επίτευγμα αυτό επαναλήφθηκε χθες (27/7/2017) ύστερα από 13 και άνω χρόνια, και ειδικότερα, ύστερα από 160 μήνες και... μισό!



Νίκη με τα «μπλε» για τον Ρούνεϊ, έπειτα από 160 και... πλέον μήνες!

Ο 18χρονος εκείνη την εποχή Άγγλος επιθετικός είχε δώσει το τρίποντο στην ομάδα του, στον εντός έδρας αγώνα για την Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Πόρτσμουθ, χάρη στο τέρμα του που σημειώθηκε στο 78ο λεπτό και που ήταν και το μοναδικό σε εκείνη την αναμέτρηση.

Χρειάστηκε, λοιπόν, να περάσουν περισσότερα από 13 χρόνια, στα οποία μεσολάβησαν η παγκόσμια καταξίωσή του και η πληθώρα διακρίσεων με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να επανέλθει στην αγαπημένη, όπως πάντοτε δήλωνε, ομάδα του και να απολαύσει ξανά μαζί της τη... χαρά της νίκης.

Το ίδιο περιβάλλον («Γκούντισον Παρκ») και σκορ (1-0), η διαφορά ωστόσο, όσον αφορά διοργάνωση (Γιουρόπα Λιγκ), αντίπαλο (Ρουζομπερόκ), αλλά και σκόρερ αυτής (αντί εκείνου, ο Λέιτον Μπέινς) συνέθεσαν το σκηνικό στην... επανάληψη της ικανοποίησης του 31χρονου σήμερα Ρούνεϊ από μία νίκη αγωνιζόμενος με τη φανέλα των «ζαχαρωτών».