Σπάει όλα τα ρεκόρ η Μάντσεστερ Σίτι!

Από ρεκόρ σε ρεκόρ το… πάει η Μάντσεστερ Σίτι στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο!



Σπάει όλα τα ρεκόρ η Μάντσεστερ Σίτι!

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε σήμερα (24/7) δικό της και τον Μπέντζαμιν Μεντί της Μονακό, βγάζοντας από τα ταμεία της 52 εκατομμύρια λίρες!

Η απόκτηση του αριστερού μπακ των πρωταθλητών Γαλλίας γίνεται αυτόματα και η πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αν κάποιος θέλει να βρει την αμέσως προηγούμενη, απλά θα πρέπει να γυρίσει λίγες μέρες πίσω, όταν οι «πολίτες» προσέφεραν ελάχιστα λιγότερα (πάνω από 50 εκατ. λίρες) στην Τότεναμ για τον Κάιλ Γουόκερ!

Τα ρεκόρ της Σίτι βέβαια δεν σταματούν εδώ καθώς υπάρχουν και σημαντικότερα! Με την απόκτηση του Μεντί, οι «γαλάζιοι» του Μάντσεστερ έσπασαν ήδη το φράγμα των 200 εκατομμυρίων λιρών στο φετινό «παζάρι». Νούμερο που δεν έχει προηγούμενο, καθώς ποτέ κατά το παρελθόν δεν έχει υπάρξει αγγλική ομάδα που να έχει διαθέσει σε μία μεταγραφική περίοδο το συγκεκριμένο ποσό…

Ο Γκουαρντιόλα έχει κάνει επίσης δικούς του αυτό το καλοκαίρι τους Έντερσον (35 εκατομμύρια λίρες, ρεκόρ για τερματοφύλακα στο Νησί), Μπερνάρντο Σίλβα (43 εκατ. λίρες) και Ντανίλο (27 εκατ. λίρες). Δηλαδή έχει ξοδέψει για... πλάγια μπακ σχεδόν 130 εκατομμύρια και συνολικά όπως είπαμε ξεπέρασε τα 200!

Όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε ακόμα στα τέλη Ιουλίου…