Χιούζ: «Έχουν δίκιο να φωνάζουν»

Κάθε δικαίωμα να φωνάζουν και να ζητούν την απόλυσή του από τον πάγκο της Φούλαμ, έχουν οι οπαδοί της ομάδας, όπως παραδέχτηκε μετά την ήττα (3-1) από τη Γουέστ Χαμ, ο Μαρκ Χιούζ. Ο τεχνικός των «cottagers» σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έπαιζε… το κεφάλι του και το μέλλον του είναι αβέβαιο στο Λονδίνο.



Χιούζ: «Έχουν δίκιο να φωνάζουν»

«Θέλουμε πίσω την παλιά μας Φούλαμ» ήταν το σύνθημα που κυριαρχούσε στο «Craven Cottage» λίγα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης με τα «σφυριά» και τη διαφαινόμενη ήττα των γηπεδούχων, οι οποίοι φέτος πασχίζουν όχι μόνο για τις νίκες, αλλά και για τον βαθμό της ισοπαλίας. «Όταν χάνουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας, οι οπαδοί έχουν κάθε λόγω να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, γιατί δεν επιτρέπεται σε μια ομάδα να χάνει μπροστά στο κοινό της. Πιστεύω όμως πως βαθιά μέσα τους, γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται την προσπάθεια που κάνουμε φέτος και αυτό που τους ζητάμε να κάνουν, είναι υπομονή» τόνισε ο Χιούζ και συμπλήρωσε:

«Αν καταφέρουμε να συσπειρωθούμε και να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα, τότε θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε πολύ καλή ομάδα. Αυτή τη στιγμή όμως, υπάρχει εκνευρισμός και αυτό είναι διάχυτο στην ατμόσφαιρα».