Μουρίνιο: «Γιατί όχι... 15 χρόνια στη Γιουνάιτεντ;»!

Έργο που θα ξεφεύγει από τα όρια του αγωνιστικού χώρου και θα βελτιώνει γενικότερα ένα ποδοσφαιρικό σύνολο, θέλει ν' αφήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, που δεν σκέφτεται μονάχα το κοντινό μέλλον, αλλά και τα... επόμενα 15 χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!  



Μουρίνιο: «Γιατί όχι... 15 χρόνια στη Γιουνάιτεντ;»!

Ο Πορτογάλος γνωρίζει πολύ καλά – όπως έχει άλλωστε τονίσει πολλάκις – ότι έχει την καλύτερη δουλειά αυτή τη στιγμή και του έχει προκύψει στην καλύτερη φάση της καριέρας του, όντας στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Λόγω του τρόπου με τον οποίο σκέφτεται από την ημέρα που ανέλαβε τον σύλλογο του Μάντσεστερ, εκπληρώνοντας έναν μεγάλο του προπονητικό πόθο, έχει στόχο ν' αφήσει εποχή στην ομάδα κι όχι απλά για 2-3 χρόνια...

«Γιατι να μη βρίσκομαι στη Γιουνάιτεντ για τα επόμενα 15 χρόνια; Είναι δύσκολη δουλειά λόγω και της πίεσης που ασκείται στους προπονητές, αλλά προσπαθώ να παρουσιάσω έργο που ξεπερνά απλά τα αποτελέσματα στους αγώνες.

Θέλω να φτάσω σε επίπεδα που δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος ότι μπορεί να δουλέψει ένας προπονητής...» ήταν τα λόγια του Μουρίνιο.