«Τίτλοι τέλους» για Μίτσου

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση γνωστοποίησε ο άλλοτε Ισπανός επιθετικός της Σουόνσι, Μίτσου, σε ηλικία μόλις 31 ετών.



«Τίτλοι τέλους» για Μίτσου

Ο Μιγκέλ Πέρεθ Κουέστα, όπως είναι το πλήρες όνομα του ποδοσφαιριστή αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε πολύ μικρή ποδοσφαιρική ηλικία, εξαιτίας των τραυματισμών που ταλαιπωρούσαν τα πόδια του, όλα αυτά τα χρόνια.

Κορυφαία στιγμή στην βραχύχρονη καριέρα του, ήταν αναμφισβήτητα η περίοδος που αγωνιζόταν στην Σουόνσι, με την οποία πραγματοποίησε στην Πρέμιερ Λιγκ 52 συμμετοχές, σκοράροντας 20 γκολ.

Αποκορύφωμα της παρουσίας του στους «κύκνους» ήταν μεταξύ άλλων η κατάκτηση του αγγλικού Λίγκ Καπ το 2013 με 5-0 κόντρα στην Μπράντφορντ, όπου σημείωσε ένα τέρμα. Την ίδια χρονιά έφτασε μία «ανάσα» από τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας «La Nueva Espana» o μέχρι πρότινος επιθετικός της Ρεάλ Οβίεδο που συμμετέχει στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση εξαιτίας του βεβαρημένου ιατρικού του ιστορικού, που δημιούργησε την πτωτική πορεία στην καριέρα του, αλλά και την επιθυμία του Μίτσου να συνεχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από άλλα πόστα.

Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής