Αντσελότι: «Καλό για την Πρέμιερ Λιγκ»

Για δεύτερη σερί χρονιά, ο Κάρλο Αντσελότι θα βρίσκεται στα αγγλικά γήπεδα την περίοδο των Χριστουγέννων και θα έχει ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα με τα παιχνίδια της Τσέλσι, αλλά θεωρεί πως το γεγονός ότι η Πρέμιερ Λιγκ διεξάγεται κανονικά τις ημέρες των εορτών, αυξάνει το κύρος και το πρεστίζ του ποδοσφαίρου της χώρας.



Αντσελότι: «Καλό για την Πρέμιερ Λιγκ»

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας θα δώσουν τέσσερα παιχνίδια τις επόμενες δέκα μέρες και ζητούμενο στο «στρατόπεδο» των λονδρέζων είναι η επιστροφή στις νίκες, από τις οποίες έχουν μείνει μακριά στα πέντε τελευταία ματς. Ο Αντσελότι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  θα δουλεύει πυρετωδώς την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά όπως είπε, δεν είναι κάτι που τον ενοχλεί.

«Δεν είναι υπερβολικό. Είναι όμως δύσκολο να προπονείς μια ομάδα, όταν δεν υπάρχει ο χρόνος ανασύνταξης. Είναι δύσκολο όταν έχεις παιχνίδια στις 27 και τις 29 Ιανουαρίου και πρέπει να χρησιμοποιείς rotation» είπε και πρόσθεσε, αναφορικά με την παράδοση που θέλει το Νησί να κινείται σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς τη μέρα μετά τα Χριστούγεννα, αυτό που αποκαλούν «Boxing Day»:

«Πιστεύω πως και στην Ιταλία θα ήθελαν να παίζουν ποδόσφαιρο ακόμη και τα Χριστούγεννα. Οι ομάδες θέλουν να παίζουν και αν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι αρνητικοί, τότε αυτοί δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο. Αυτό που γίνεται στην Πρέμιερ Λιγκ είναι θετικό για την εικόνα του πρωταθλήματος, μακριά από το Νησί».