«In our hearts, you are dead... » (pic)

Κι όμως, υπήρξε περίοδος που στα μάτια των οπαδών της Έβερτον ο Γουέιν Ρούνεϊ είχε «πέσει» πολύ χαμηλά. Τόσο που στις καρδιές του κόσμου, ήταν... νεκρός. Πίσω στο 2005, ο Άγγλος επιθετικός αντίκρισε την έχθρα που είχε προκληθεί για εκείνον στο «Γκούντισον Παρκ» με την αποχώρησή του...  



«In our hearts, you are dead... » (pic)

Ήταν Φεβρουάριος του 2005, λίγους μήνες μετά τη μετακίνηση του Γουέιν Ρούνεϊ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον παίκτη να έχει καταθέσει αίτημα μεταγραφής στην Έβερτον προκειμένου να πιέσει καταστάσεις και να κάνει το βήμα που επιθυμούσε.

Η πρώτη του επιστροφή στο γήπεδο όπου λατρεύτηκε, έμελε να είναι για το Κύπελλο Αγγλίας, στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2004-2005.

Με γιούχα κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα, με εχθρική ατμόσφαιρα και με ένα πανό στο οποίο αποκτούσε νόημα κάθε συναίσθημα των οπαδών των «ζαχαρωτών» για τον Γουέιν Ρούνεϊ, αποτυπώθηκε η χειρότερη περίοδος της σχέσης του ποδοσφαιριστή με τους υποστηρικτές της ομάδας που από παιδί υποστήριζε.

Ήταν το παιχνίδι το οποίο έκανε τον Άγγλο φορ να πιστέψει πως τα πράγματα δεν θα διορθώνονταν ποτέ πια... Πως έχασε το δεύτερο σπίτι του...

Για την ιστορία, η Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη με σκορ 2-0, δίχως να σκοράρει ο Ρούνεϊ...