Μόντριτς: «Πισωγύρισμα η Γιουνάιτεντ για Χάμες»!

Ως βήμα... καθόδου στην καριέρα του Χάμες Ροντρίγκες θεωρεί ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς την αποχώρηση του συμπαίκτη του από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ακόμα κι αν η επόμενη ομάδα του είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Μόντριτς: «Πισωγύρισμα η Γιουνάιτεντ για Χάμες»!

Με αφορμή τη διαφαινόμενη μετακίνηση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού στους «κόκκινους διαβόλους», ο Κροάτης χαφ ερωτήθηκε από την ισπανική εφημερίδα «Marca» σχετικά με το γεγονός, τονίζοντας πως οποιοσδήποτε και αν είναι ο νέος σύλλογος του Ροντρίγκες, αυτός θα είναι κατώτερης εμβέλειας σε σύγκριση με τη «βασίλισσα», την οποία και χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο κλαμπ παγκοσμίως.

«Σίγουρα, η απόφαση να αφήσεις τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι εύκολη. Όταν φεύγεις από εδώ, τίποτα δεν είναι το ίδιο. Βρίσκεσαι στο μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου και αν αποχωρήσεις από αυτόν, μόνο πιο κάτω μπορείς να πας», επεσήμανε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τότεναμ.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως, ότι εκτός της Γιουνάιτεντ που είναι και το φαβορί στην υπόθεση απόκτησης του -οσονούπω- 26χρονου παίκτη, για εκείνον έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της και η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Τσέλσι.