Κατηγορείται για εύνοια σε σκάνδαλο ντόπινγκ και συγκάλυψη, η εθνική Ρωσίας του 2014!

Ενδεχομένως ολόκληρη η αποστολή της εθνικής ομάδας της Ρωσίας που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 να «προστατευόταν» αναφορικά με σκάνδαλο ντόπινγκ!



Κατηγορείται για εύνοια σε σκάνδαλο ντόπινγκ και συγκάλυψη, η εθνική Ρωσίας του 2014!

Η «Daily Mail» βάζει φωτιά στα θεμέλια του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου και φέρνει γι' ακόμα μια φορά τη FIFA προ των ευθυνών της, αποκαλύπτοντας μια υπόθεση που μπορεί να ταρακουνήσει συθέμελα το άθλημα!

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του βρετανικού Μέσου - την ιστορία μπορείτε να τη διαβάσετε και στο gazzetta.gr - ολόκληρη η αποστολή της εθνικής ομάδας της Ρωσίας που βρέθηκε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014 (με πέντε ποδοσφαιριστές από εκείνη τη χρονιά να έχουν συμμετοχή και στο φετινό Confederations Cup), βρίσκεται υπό διερεύνηση για σκάνδαλο ντόπινγκ!

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη της αποστολής των Ρώσων, είναι όλα ανάμεσα στα 1.000 άτομα που δείχνουν να έχουν εμπλοκή με πρόγραμμα... εξαπάτησης το οποίο «δρούσε» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, με τους παίκτες να το εκμεταλλεύονται για να μην περνούν από ελέγχους ντόπινγκ και μάλιστα να γνωρίζουν ότι έχουν την απόλυτη κάλυψη και από τις ποδοσφαιρικές Αρχές της χώρας τους!

«Αν η FIFA θεωρεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, τότε... ζει σε μια άλλη άλλη πραγματικότητα» ανέφερε ο δικηγόρος και άλλοτε επικεφαλής της WADA, Ντικ Πάουντ. 

Το αποκλειστικό δημοσίευμα στη «Daily Mail» ανήκει στον Νικ Χάρις, ο οποίος είχε κάνει την αρχή και στην αποκάλυψη του μέγα σκανδάλου με τους Ρώσους αθλητές του στίβου, οι οποίοι εν συνεχεία αποκλείστηκαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. 

πηγή: www.gazzetta.gr