Νιώθει έτοιμος για επιστροφή ο Πάρντιου!

Μιλώντας στο Sky Sports ο Άλαν Πάρντιου δήλωσε πως έχει δεχτεί κρούση από μερικές ομάδες για να τις προπονήσει, αλλά προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει κάτι. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις Σαουθάμπτον και Κρίσταλ Πάλας -ομάδα από την οποία απολύθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη, καθώς επίσης και για την πρώην ομάδα του, τη Νιουκάστλ.



Νιώθει έτοιμος για επιστροφή ο Πάρντιου!

Ο 55χρονος τεχνικός επτά μόλις μήνες μετά την απόλυση του από την Κρίσταλ Πάλας φαίνεται έτοιμος να αναλάβει ένα νέο πρότζεκτ αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, όπως δήλωσε στην κάμερα του Sky Sports. «Όταν είσαι προπονητής, πρέπει να περιμένεις ένα τηλεφώνημα και μέτα πρέπει να αποφασίσεις αν το όλο οικοδόμημα είναι σωστό για να προχωρήσεις» επισήμανε. 

Παράλληλα, μιλώντας για την φετινή Πρέμιερ Λιγκ τόνισε «Θα είναι μια μεγάλη χρονιά φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι ομάδες έχουν πολλά λεφτά και πρέπει να τα ξοδέψουν έξυπνα», ενώ συμπλήρωσε πως « Ο κόσμος θα παρακολουθεί και σίγουρα θα γίνουν λάθη, οπότε ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω όταν συμβεί αυτό. Έχω μιλήσει με μερικούς ανθρώπους, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα».

Ο Πάρντιου δεν δίστασε μάλιστα να σχολιάσει και τις δύο πρώην ομάδες του που βρίσκονται στο «ψάξιμο» για προπονητή, την Σαουθάμπτον και την Κρίσταλ Πάλας «Και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν να κλείσουν τον προπονητή που θέλουν μέσα στην στην επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα. Τα πλάνα για τη νεα σεζόν είναι εκτενή τώρα».

Τέλος, κλήθηκε να μιλήσει και για την Νιουκάστλ στον πάγκο της οποίας βρέθηκε για μια τετραετία (2010-2014), λέγοντας πως « Στο πρόσωπο του Ράφα (Μπενίτεθ) βρήκαν έναν έμπειρο προπονητή. Ξέρει την αγορά και θεωρείς πως θα τα πάει καλά με τις μεταγραφές», ενώ δεν δίστασε να κάνει και μια πρόβλεψη για τις «καρακάξες» τονίζοντας πως «Θα χρειαστούν το μομέντουμ από την περσινή σεζόν για να προχωρήσουν στην Πρέμιερ Λιγκ. Νομίζω πως θα τα πάνε πολύ καλά.»