«Ψάχνεται» για Ευρώπη ο Μπέκαμ!

Σε ευρωπαϊκό σύλλογο θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και όπως αποκάλυψε ο ίδιος, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα αναζητήσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του θεσμό, προκειμένου να αγωνιστεί και να κερδίσει ξανά τη θέση του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας.



«Ψάχνεται» για Ευρώπη ο Μπέκαμ!

Το συμβόλαιο του Άγγλου αστέρα με την Λ.Α. Γκάλαξι λήγει το καλοκαίρι του 2011, αλλά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της αμερικανικής ομάδας έχουν ολοκληρωθεί για τη φετινή σεζόν και θα αρχίσουν ξανά τον προσεχή Μάρτιο. Για το λόγο αυτό, ο «Μπεκς» θέλει να συνεχίσει για τους επόμενους λίγους μήνες την καριέρα του σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα, προκειμένου να μην μείνει πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Όπως υποστήριξε, δεν πρόκειται να φορέσει ξανά τη φανέλα της Μίλαν και ισχυρίστηκε πως θα γυρνούσε στην Αγγλία μόνο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

«Δεν θα επιστρέψω στη Μίλαν, γιατί είναι αδύνατο να ενταχθώ σε ένα τόσο γεμάτο ρόστερ για μικρό χρονικό διάστημα. Θέλω όμως να αγωνιστώ σε κάποιον ευρωπαϊκό σύλλογο, για να διατηρήσω τη φυσική μου κατάσταση και να αυξήσω τις πιθανότητες κλήσης μου στην εθνική ομάδα. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση» είπε αρχικά ο δεξιοπόδαρος άσος και συνέχισε, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Δεν έχει σταματήσει να μου λείπει η Πρέμιερ Λιγκ από τη στιγμή που έφυγα από την Αγγλία, οχτώ χρόνια πριν. Είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στον κόσμο. Ίσως μια μέρα επιστρέψω για να αγωνιστώ, αλλά αυτό θα είναι μόνο για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Σίγουρα, δεν θα επέστρεφα για την Πρέστον. Κάνει... πολύ κρύο εκεί!».