Μεταγραφών συνέχεια για Ρέιντζερς με Καντέιας

Πολύ δυναμικά έχει ξεκινήσει στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού η Ρέιντζερς, καθώς έκανε δικό της και τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, Ντανιέλ Καντέιας.  



Μεταγραφών συνέχεια για Ρέιντζερς με Καντέιας
Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έγινε έτσι, το τέταρτο απόκτημα των «διαμαρτυρόμενων», έπειτα από τους συμπατριώτες του, Μπρούνο Άλβες, Φάμπιο Καρντόσο (κεντρικοί αμυντικοί) και τον Σκωτσέζο Ράιαν Τζακ (μέσος), ενώ στις νέες προσθήκες θα πρέπει να προσμετρηθεί και ο επίσης Πορτογάλος, Ντάλσιο (μέσος), ο οποίος θα παίξει στους «τζερς»την ερχόμενη σεζόν ως δανεικός από την Μπενφίκα.
 
Ο Καντέιας υπέγραψε συμβόλαιο παραμονής στο «Άιμπροξ» για τα επόμενα δύο έτη, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον νυν προπονητή του στην καινούρια του ομάδα, Πέντρο Καϊσίνια, όταν οι δυο τους είχαν συνυπάρξει στη χώρα τους, και ειδικότερα, στη Νασιονάλ Μαδέιρα τη σεζόν 2011-2012.
 
Τη χρονιά που μας πέρασε ο παίκτης αγωνίστηκε ως δανεικός από την πρωταθλήτρια της πατρίδας του, Μπενφίκα, στην Αλάνιασπορ της Τουρκίας, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε φέτος στο εγχώριο πρωτάθλημα 29 συμμετοχές με 4 γκολ και 4 ασίστ καταλαμβάνοντας τη 12η θέση στην τελική βαθμολογία.