Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για Γιάνσεν

Κανένα σενάριο δεν απέκλεισε για το άμεσο μέλλον του ο Ολλανδός επιθετικός της Τότεναμ, Βίνσεντ Γιάνσεν, ο οποίος μιλώντας στο Μέσο της πατρίδας του «De Telegraaf», δεν παρουσιάστηκε αρνητικός ακόμα και όσον αφορά την επιστροφή του στην Ερεντιβίζιε.



Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για Γιάνσεν

Στην παρθενική του χρονιά εκτός της χώρας του, ο 22χρονος φορ κατέγραψε με τη φανέλα των δεύτερων φέτος στη βαθμολογία Λονδρέζων 32 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις (27 Πρέμιερ Λιγκ, 3 Κύπελλο, 2 Λιγκ Καπ) με 6 μόλις τέρματα (από 2 σε κάθε θεσμό), προερχόμενος τις περισσότερες φορές από τον πάγκο, ενώ επίσης, πραγματοποίησε και 6 εμφανίσεις στην Ευρώπη (5 στο Τσάμπιονς, 1 στο Γιουρόπα Λιγκ).

«Δεν μπορώ ακόμη να μιλήσω για το μέλλον μου. Όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές. Θα σκεφτώ το ζήτημα αυτό μετά τις διακοπές μου. Φυσικά και επιθυμώ την προοπτική να παίρνω περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά καλύτερα να κρατήσω προς το παρόν κλειστό το στόμα μου», τοποθετήθηκε αρχικά ο Γιάνσεν που έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τα «σπιρούνια» έως το καλοκαίρι του 2020 και δίνοντας ένα μικρό… ελαφρυντικό προς τον εαυτό του, καθώς είχε να ανταγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος με 29 συνολικά γκολ, Χάρι Κέιν, συμπλήρωσε:

«Αρχικά ταλαιπωρήθηκα έχοντας το ρόλο της αλλαγής, ενώ κάποιες άλλες φορές καθόμουν και στην κερκίδα, όμως έμαθα να ζω με αυτό. Εξάλλου, ως νεαρός παίκτης κλήθηκα να ανταγωνιστώ τον Χάρι Κέιν, δηλαδή, τον πρώτο σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ, ενός από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα παγκοσμίως»