Κουκ τετραετίας στην Μπόρνμουθ!

Την επέκταση της συνεργασίας του με την Μπόρνμουθ συμφώνησε ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Στιβ Κουκ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2021!



Κουκ τετραετίας στην Μπόρνμουθ!

Ο 26χρονος σέντερ μπακ βρίσκεται στα «κεράσια» από το 2011, όταν και ο σύλλογος της νότιας Αγγλίας αγωνιζόταν στη Λιγκ 1, δηλαδή την τρίτη κατηγορία της χώρας, και εφόσον εξαντλήσει την ισχύ της σύμβασής του, αυτό θα ισοδυναμεί με παραμονή του στο «Βαϊτάλιτι» επί μία δεκαετία.

Ο Άγγλος παίκτης δεν έχασε φέτος ούτε ένα λεπτό στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ έχοντας συμμετάσχει και στα 38 ενενηντάλεπτα του φετινού μαραθωνίου, με την Μπόρνμουθ να καταφέρνει να παραμείνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα «μεγάλα σαλόνια» καταλαμβάνοντας μάλιστα την 9η θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Μετά την επισημοποίηση της είδησης, ο Κουκ (δεξιά στην εικόνα ο ίδιος, αριστερά ο γενικός διευθυντής της Μπόρνμουθ, Νιλ Μπλέικ) δήλωσε:

«Πάντοτε είχα σκοπό να παραμείνω εδώ, όσο περισσότερο είναι δυνατό, ούτως ώστε να μου δοθεί μία ευκαιρία για να κάνω κάτι πολύ ευχάριστο. Εγώ και η Μπόρνμουθ είμαστε το τέλειο ζευγάρι! Από τότε που ήρθε ο προπονητής (σ.σ. Έντι Χάου) τα πράγματα προοδεύουν διαρκώς κι αυτό ταιριάζει απόλυτα στις φιλοδοξίες μου»!