Οι... βιονικοί της Πρέμιερ Λιγκ

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά πέντε ποδοσφαιριστές - διαφορετικών ομάδων μάλιστα - της Πρέμιερ Λιγκ δεν έχασαν ούτε λεπτό κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου στο πρωτάθλημα. Ένας στέφθηκε πρωταθλητής, ενώ άλλος… υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ! Το england365.gr έχει το θέμα!  



Οι... βιονικοί της Πρέμιερ Λιγκ

Τη στιγμή που οι περισσότεροι συζητάμε τις δηλώσεις- γεμάτες παράπονο- του Ασμίρ Μπέγκοβιτς για το γεγονός ότι οι λιγοστές συμμετοχές του δεν του έφεραν, βάσει κανονισμού, το μετάλλιο του πρωταθλητή, υπάρχει και η αντίθετη όψη!

Εκείνων που είχαν δεν έχασαν ούτε λεπτό από τα φετινά παιχνίδια των ομάδων τους στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, προσφέροντας… χωρίς ανάσα τις υπηρεσίες τους!

Πέντε, λοιπόν, ποδοσφαιριστές κατάφεραν να μετρήσουν το… απόλυτο των συμμετοχών στη φετινή κούρσα.

Πρόκειται για τον πρωταθλητή, με τη φανέλα της Τσέλσι, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, ο οποίος αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο «γρανάζι» στην καλοδουλεμένη μηχανή του Αντόνιο Κόντε.

Βίοι… αντίθετοι για τον Μπεν Γκίμπσον, ο οποίος αν και έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια, σε ολόκληρα τα 90λεπτα δεν μπόρεσε να αποτρέψει τον υποβιβασμό της Μίντλεσμπρο.

Την υπόλοιπη πεντάδα συμπληρώνει ο τερματοφύλακας της Γουέστ Μπρομ, Μπεν Φόστερ, o αμυντικός της Μπόρνμουθ, Στιβ Κουκ, και ο πορτιέρο της Σαουθάμπτον, Φρέιζερ Φόρστερ!