Ραντεβού στο «Madejski»

Φούλαμ και Ρέντινγκ έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ και το εισιτήριο για τον τελικό θα κριθεί στο δεύτερο ματς των δύο ομάδων στο «Madejski».



Ραντεβού στο «Madejski»

Και τα δύο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο μισό, με τους φιλοξενούμενους του Γιαάπ Σταμ να παίρνουν το προβάδισμα στο 53ο λεπτό με τον Ομπίτα και τους ανώτερους γηπεδούχους του Σλάβισα Γιοκάνοβιτς να βρίσκουν την απάντηση με το γκολ του Κέρνεϊ στο 65’. Η Ρέντινγκ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του ΜακΣέιν.

Έτσι τα πάντα για την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ τα Τσάμπιονσιπ έμειναν ανοικτά και την πρώτη ομάδα που θα διεκδικήσει το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ θα την μάθουμε την ερχόμενη Τρίτη (16/5).

Να σημειωθεί πως στα πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση νέας ισοπαλίας με οποιοδήποτε σκορ, το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση.

Στον άλλο ημιτελικό η Χάντερσφιλντ υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής (14/5) την Σέφιλντ Γουένσντεϊ (στις 17/5 το δεύτερο ματς στο Σέφιλντ).