Τον Γκεστέντε, δεν τον φωνάζεις για ποδαρικό...

Για τρίτη φορά τις τελευταίες τέσσερις σεζόν, ο Ρούντι Γκεστέντε βιώνει το συναίσθημα του υποβιβασμού από την Πρέμιερ Λιγκ, έπειτα και από την τελευταία εξέλιξη στην πορεία της Μίντλεσμπρο στο φετινό πρωτάθλημα!



Τον Γκεστέντε, δεν τον φωνάζεις για ποδαρικό...

Ο 28χρονος επιθετικός αρχίζει και αποκτά μια... πολύ άσχημη φήμη.

Αυτή του... γκαντέμη!

Μπορούν να το δηλώσουν τόσο οι άνθρωποι της Κάρντιφ, όσο κι εκείνοι της Άστον Βίλα αλλά πλέον και της Μίντλεσμπρο.

Σε αυτές τις τρεις ομάδες, ο Γκεστέντε θα πρέπει να σημειώσει στο βιογραφικό του πως... έπεσε μαζί τους στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Το 2011 αποκτήθηκε από τους «bluebirds» αλλά τη σεζόν 2012-2013 έπαιξε μαζί τους στην Τσάμπιονσιπ μέχρι ο σύλλογος να επιστρέψει στο ανώτατο αγγλικό επίπεδο.

Οι «χωριάτες» τον έκαναν δικό τους το 2015, για να πέσουν στη δεύτερη κατηγορία το αμέσως επόμενο καλοκαίρι, ενώ φέτος, η Μίντλεσμπρο του πρόσφερε συμβόλαιο μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Παρ' όλα αυτά, η κατάληξη της αγωνιστικής περιόδου ήταν τόσο προδιαγεγραμμένη για την ομάδα που πιθανότατα τον... έσυρε μαζί της ξανά στη ζώνη του υποβιβασμού...

Μάλιστα, μαζί με τους Γκουζάν και Τραορέ, οι τρεις τους υποβιβάζονται για δεύτερη διαδοχική σεζόν, έχοντας συνυπάρξει πέρυσι και στη Βίλα!