Μεγάλο προτέρημα η εμπειρία για τον Νταβίντ Λουίζ

Στις μέχρι στιγμής παραστάσεις που έχει συλλέξει από την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία και οι οποίες, όπως τόνισε, τον έχουν κάνει καλύτερο παίκτη στάθηκε ο στόπερ της Τσέλσι, Νταβίντ Λουίζ, μιλώντας σε γνωστό βρετανικό Μέσο.



Μεγάλο προτέρημα η εμπειρία για τον Νταβίντ Λουίζ

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός επεσήμανε ακόμη, το πόσο μεγάλη σημασία έχει να ωριμάζεις όχι μόνο ως παίκτης, αλλά και ως άνθρωπος μέσα από το παιχνίδι, θεωρώντας παράλληλα, απαραίτητη προϋπόθεση στη βελτίωση, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, την ικανότητα να συγκρατεί κανείς όλα τα ερεθίσματα που δέχεται ανά τα χρόνια που παίζει.

«Πιστεύω ότι η εμπειρία σου δίνει πολλά πράγματα και πρέπει τόσο ως άνθρωπος, όσο και ως ποδοσφαιριστής να ωριμάζεις, εφόσον θέλεις να μάθεις. Τώρα πια διαβάζω καλύτερα το παιχνίδι, το κατανοώ καλύτερα και αισθάνομαι διαφορετική πίεση στα μεγάλα παιχνίδια. Έχω μάθει πολλά πράγματα. Νομίζω ότι αν θέλεις να βελτιωθείς, πρέπει να πιστεύεις για τον εαυτό σου ότι είναι καλύτερος από ότι πριν από μερικά χρόνια. Έχω δουλέψει με επτά-οκτώ προπονητές σε διαφορετικές χώρες και πρωταθλήματα, οι οποίοι και βελτίωσαν τον τρόπο, με τον οποίο αγωνίζομαι, μιας και πήρα από αυτούς πολλά και διαφορετικά στοιχεία», δήλωσε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής των πρωτοπόρων στη βαθμολογία «μπλε».