Τσεχ: « Στόχος οι τίτλοι, όχι να περάσουμε την Τότεναμ»!

Την άποψη ότι η απογοήτευση όλων στο «στρατόπεδο» της Άρσεναλ εστιάζεται στο ότι η ομάδα του απέτυχε να κατακτήσει για ακόμη μία σεζόν το πρωτάθλημα, και όχι στο ότι η «μισητή» αντίπαλος Τότεναμ θα τερματίσει πιο ψηλά στη βαθμολογία μετά από 22 χρόνια, εξέφρασε ο τερματοφύλακας των «κανονιέρησων», Πετρ Τσεχ.



Τσεχ: « Στόχος οι τίτλοι, όχι να περάσουμε την Τότεναμ»!

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ, έπειτα από την ήττα (2-0) στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» από τους συμπολίτες «σπερς», ήττα η οποία απομακρύνει το σύλλογο από την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος (μείον έξι, όμως με ένα ματς λιγότερο), ο Τσέχος γκολκίπερ ανέφερε αρχικά:

«Νιώθω εκνευρισμένος και απογοητευμένος, επειδή προφανώς και πρόκειται για ένα παιχνίδι που σημαίνει πολλά για τους δύο συλλόγους, τους οπαδούς τους, μα και για εμάς τους παίκτες και που σίγουρα δεν θέλαμε να χάσουμε. Μας πληγώνει επίσης, γιατί ήταν ένα κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες. Αυτοί θέλουν να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες για τίτλο και εμείς εκείνες για τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ» και τόνισε:

«Ο στόχος μας είναι να παίζουμε για τους τίτλους, οπότε είμαστε απογοητευμένοι με τη φετινή χρονιά, επειδή δεν αγωνιζόμαστε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μπορεί η Τότεναμ να τερμάτισε πιο πάνω στη βαθμολογία και γενικώς, να τα πήγε καλύτερα από εμάς, αλλά πιστεύω ότι το πιο σημαντικό για όλους στην ομάδα είναι να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας και όχι να νοιαζόμαστε για το τι κάνουν οι άλλοι».